Care sunt accesoriile ideale pentru telefonul tău

În ziua de azi pe lângă telefonul în sine există o serie largă de accesorii care îţi pot îmbunătăţi folosirea sa. Unele sunt mai utile, iar altele pot fi considerate simple trenduri. Dacă te-ai plictisit de telefonul şi nu ştii dacă să îţi iei altul sau nu, poţi încerca întâi să adaugi noi accesorii pentru a vedea dacă devine mai interesant şi util pentru tine. 

Dacă ai un smartphone de care te-ai plictisit, atunci următoarele accesorii sunt potrivite pentru tine: 

O husă de protecţie interesantă

Pe lângă rolul de a proteja telefonul, husa de protecţie poate să fie şi un element care te ajute atunci când te-ai plictisit şi vrei să faci o schimbare. Poţi folosi o culoare îndrăzneaţă, un model interesant sau chiar o variantă personalizată care să te reprezinte pe tine. Dacă eşti în căutarea unor huse de telefon noi şi interesante, pe Kasemobile.ro găseşti o varietate foarte din care poţi alege. 

Şnur pentru telefon

Dacă mereu uiţi pe unde îţi pui telefonul sau ai obiceiul de a-l lăsa pe diverse obiecte şi apoi îl cauţi panicat zeci de minute, atunci un şnur prin care să-ți ţii telefonul la gât poate fi o soluţie practică pentru tine. Poţi să alegi varianta asta mai ales când eşti plecat pe undeva şi ştii că ai mâinile ocupate ori nu ai nimic pentru depozitare. 

Un stabilizator/trepied

Dacă eşti pasionat de filmări, fotografie sau în general creezi conţinut pentru platformele de social media, acest accesoriu îţi poate fi de ajutor în crearea unor imagini sau filmări mai calitative. De asemenea, te poate ajuta şi atunci când poate ai nevoie de ambele mâini şi nu este nimeni care să ţină telefonul pentru tine. 

Un obiectiv

Pe aceeași idee ca la punctul anterior, pentru crearea de conţinut foto sau video există micro obiective care se ataşează de cameră din spate a telefonul. Cu ajutorul unui astfel de obiectiv poţi filma detalii ale unor produse sau elementele din fotografiile/ filmările tale, pe care în mod normal camera telefonului tău nu le poate repera. Este un accesoriu interesant, potrivit în special persoanelor creative care vor să încerce lucruri noi. 

 

Ring light

Un alt accesoriu interesant pentru pasionaţii de fotografie şi creare de conţinut, care poate la crearea unor fotografii mult mai calitative în condiţii de lumină slabă este ring light-ul. Acest accesoriu vine de obicei cu mai multe variante de lumină: caldă, rece sau colorată, astfel că poţi realiza mai multe tipuri de materiale în care să te joci cu diferite tonuri de lumină. Este un produs extrem de accesibil şi poate veni la pachet cu un suport de tip trepied, astfel încât să nu mai fie nevoie să achiziţionezi unul separat. 

Aşadar, acestea au fost accesoriile interesante pentru telefon. Categoria este mult mai vastă însă, există elemente de încercat pentru toate gusturile, astfel încât să nu te plictiseşti o clipă şi să alungi plictiseala care se poate instaura uneori cu ajutorul tehnologiei şi a micilor accesorii destinate telefonului mobil.  

 

Sursă foto: pexels.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share