Care sunt articolele vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderoba sa?

Fiecare persoană are propriul stil, în funcție de personalitate și preferințe, care se formează în timp și care particularizează individul. Cu toate acestea, întotdeauna vor exista niște piese vestimentare esențiale care nu pot lipsi din garderoba unui bărbat de la care poate porni în construirea ținutelor care să corespundă cu stilul său personal. 

Iată piesele esențiale de nelipsit din garderoba unui bărbat:

  1. Cămăși în diverse culori

Fie că sunt cămăși sport, elegante, office sau cămăși largi de vară, ar fi ideal să ai în garderobă câteva piese din fiecare model, fiind probabil cel mai ușor articol vestimentar de asortat, păstrând în același timp un aer oarecum chic. Pe lângă cămășile albe, poți să îți diversifici garderoba cu niște cămăși de culori diverse și chiar cu diverse modele și printuri, fiind în mare vogă în sezonul estival.

  1. Costume

Obligatoriu trebuie să ai în garderobă cel puțin 3 costume de culori diferite: un costum de o culoare neutră precum gri, unul negru și în final unul care să aibă una dintre culorile maro sau olive. Poate fi destul de dificil să alegi costumul potrivit pentru tine, fiind la mijloc niște aspecte pe care trebuie să le iei în considerare înainte de achiziționarea unuia, precum materialul, croiala, anotimpul în care îl porți, însă poți alege costumul bărbătesc de pe mannen.ro pentru a fi sigur că ai ales acel costum calitativ potrivit preferințelor tale. Într-un final, poți combina piesele acestor costume cu diverse alte articole din garderobă pentru a obține ușor și eficient nenumărate ținute potrivite pentru orice ocazie. 

  1. Tricouri cu mânecă lungă sau scurtă

Orice bărbat trebuie să aibă în garderobă câteva tricouri și bluze în care să se simtă mai lejer, pe care să le poată purta la ocazii mai informale sau în casă. De asemenea, este recomandat să optezi pentru bluze și tricouri polo, care în orice ținută te vor situa la granița dintre formal și informal și nu te vor incomoda. 

  1. Blugi și pantaloni

Deoarece garderoba unui bărbat de regulă nu este la fel de diversificată precum cea a unei femei, obligatoriu în cazul acesta trebuie să ai diverse modele de pantaloni și mai multe perechi de blugi. Blugii negri sunt cel mai ușor de asortat, însă cei albi întotdeauna vor emana un aer de eleganță sau lejeritate dacă sunt asortați cu piesele potrivite. Spre exemplu, poți obține o ținută foarte elegantă dacă asortezi perechea de blugi albi cu o maletă albă, dar dacă îi asortezi cu o cămașă hawaiană vei obține o ținută mai lejeră.

Indiferent de anotimp și de ocazie, aceste piese te vor salva întotdeauna atunci când încerci să îți creezi o ținută pentru o anumită ocazie, fie că este vorba de una formală sau informală. De asemenea, poți fi sigur că vei reuși să construiești o gamă foarte variată de ținute combinând în diverse moduri articolele vestimentare pe care le ai. 

 

Sursa foto: pexels.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share