Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban a premiat câștigătorii din Industrie la Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a fost prezentă la cea de-a XXX-a ediție a Topului Firmelor din Dâmbovița, organizată de Camera de Comerț Dâmbovița, unde a premiat câștigătorii de la categoria Industrie.
Președinta femeilor social democrate din Dâmbovița, Carmen Holban, a apreciat că județul nostru se schimbă în bine, iar acest lucru se datorează atât mediului privat, cât și investițiilor publice ale administrațiilor dâmbovițene – ”Este un efort comun pentru binele locuitorilor județului Dâmbovița.”
”I-am felicitat cu această ocazie pentru toată activitatea lor, dar și pentru că, datorită unui management serios, au reușit să răspundă cu brio tuturor provocărilor economice din ultima perioadă. Felicitări președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, pentru organizarea acestui eveniment și pentru implicarea în viața mediului privat dâmbovițean. Totodată, felicitările mele merg și către câștigătorii celorlalte secțiuni, precum și către toți oamenii de afaceri din județul Dâmbovița”, a mai adăugat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin