23/09/2021

Carmen Holban, alături de copiii din Centrul social ”Casa Soarelui” din Târgoviște

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a celebrat  ziua de 1 iunie alături de copiii din cadrul unui centru social din Târgoviște. Așa cum ne-a obișnuit, domnia sa rămâne un suflet sensibil la nevoile celor din jur, în special ale persoanelor vulnerabile, copiii și bătrânii. Dincolo de rațiuni politice, un reprezentant al poporului este necesar să aibă calități umane. Fără acestea, implicarea în viața socială și politică, nu vor avea niciodată rezultate.
„Zâmbetele copiilor ne-au făcut ziua mai frumoasă tuturor!
Ieri, împreună cu OFSD Târgoviște, am încercat și, cred eu, am reușit să înveselim ziua celor care beneficiază de serviciile Complexului de Servicii Sociale ”Casa Soarelui” din Târgoviște.
Am cunoscut copii minunați, cu reale înclinații spre matematică, sport și muzică, iar micile atenții oferite le-au înseninat ziua tuturor.
De asemenea, țin să îi felicit pe oamenii care se ocupă de administrarea Complexului de Servicii Sociale ”Casa Soarelui”, dar să-i și mulțumesc directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Ionela Sandu, pentru munca depusă”, a scris Carmen Holban, deputat PSD, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share