Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Comunitățile noastre sunt unite prin tradiții și obiceiuri

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a participat în acest weekend la mai multe serbări ale comunității dâmbovițene, acolo unde tradițiile și vechile întâlniri ale oamenilor au luat forma unor festivaluri, unde sunt aduși laolaltă toți cei care locuiesc în acele zone. Mai mult, Carmen Holban, alături de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat și la inaugurarea noului centru medical din comuna Valea Lungă.
”Am avut plăcerea să particip la Festivalul Plăcintelor din Cândești și la Festivalul Dovleacului din Vulcana Pandele, două evenimente care ne arată cât de unite sunt comunitățile noastre și cât de important este să prețuiești și să poți transmite mai departe chiar și o rețetă de plăcintă cu mere sau dovleac.
Totodată, astăzi, de Sfânta Parascheva, am sărbătorit și zilele comunelor Valea Lungă și Slobozia Moară.
În plus, la Valea Lungă, am inaugurat și noul centru medical al comunei construit de administrația locală cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Le urăm „La Mulți Ani” locuitorilor comunelor Valea Lungă și Slobozia Moară, iar celor care nu au gustat până acum din plăcintele coapte de gospodinele din Cândești și Vulcana Pandele le spun că, anul viitor, trebuie neapărat să participe la cele două festivaluri”, a precizat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin