Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban, deputat de Dâmbovița, a vorbit despre acest ”adevărat spital” din Corbii Mari

Consiliul Județean Dâmbovița a inaugurat două obiective de interes social, o grădiniță și o clinică, în comuna Corbii Mari. Carmen Holban, deputat de Dâmbovița și membru în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a vorbit despre acest ”adevărat spital” din zona de sud a județului.

Centrul medical are două cabinete pentru medicii de familie, cabinet stomatologic, cabinet radiologie, un laborator de prelevare analize, un cabinet de ginecologie și un cabinet de cardiologie.

Centrul, care este dotat cu echipamente medicale moderne, în care își vor desfășura activitatea cadre medicale bine pregătite, va oferi asistență sanitară tuturor celor 8.000 de locuitori ai comunei.

Grădinița cu program scurt din satul Corbii Mari are parter și un etaj și, în curând, cei 55 de preșcolari vor beneficia de cele mai bune condiții datorită dotărilor acestui nou spațiu educațional.

Investiția are valoarea totală de 2.051.091,12 lei și a fost realizată din fonduri alocate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Deputat Carmen Holban: Îl felicit pe Ionuț Bănică pentru realizări”

”Copiii din satul Corbii Mari au o nouă grădiniță. De asemenea, s-a investit serios și în noul centru medical al comunei.
Astăzi, la invitația primarului Ionuț Bănică, am inaugurat cele două obiective care vin în ajutorul oamenilor din comună.
Ambele investiții, în valoare de peste 5.000.000 de lei, sunt dovada că administrațiile locale dâmbovițene se implică în viața comunităților lor și sunt atente la nevoile cetățenilor.
Îl felicit pe Ionuț Bănică pentru realizări și sunt sigură că vor urma altele la fel de importante.”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share