Carmen Holban, deputat: Nu s-au înțeles cum să-și împartă banii, în funcție de interesele lor politice!

Deputat Carmen Holban a transmis un mesaj pe pagina de social media cu privire la ultimele bătălii politice care nu servesc în niciun caz poporului, cetățeanului de rând, ci mișcărilor politice care au fost mereu pe primul loc în preocupările celor care ajung la conducere.
”Resursele sunt adevăratul motiv pentru care această coaliție s-a rupt! Degeaba aruncă fumigene și spun că la mijloc sunt principii! Nu au așa ceva! Nu s-au înțeles cum să-și împartă banii, în funcție de interesele lor politice”, spune Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
Mesaj integral:
Deputat Carmen Holban: Vânzătorii de iluzii și-au luat jucăriile și au plecat!
”De o lună, nu se mai vorbește despre România, se vorbește despre cum PNL și USR-PLUS își vor rezolva problemele! Și le-au rezolvat! Dar evită să spună românilor ce lasă în urma lor.
De aproape doi ani, PSD le tot spune că politicile lor economice sunt mai mult decât păguboase și acum, după ce au distrus o țară întreagă, au îndrăzneala să ne transforme într-o pârghie prin care ei să-și rezolve propriile nereușite.
Voi sancționa în Parlament derapajele guvernamentale printr-o moțiune de cenzură depusă de către PSD, nu de partide generatoare de haos și instabilitate.
Avem nevoie de coerență în actul guvernamental, de distribuirea judicioasă a resurselor financiare ale țării. Presiunile politice ale unora sau altora care habar nu au pe ce lume trăiesc trebuie să înceteze, iar PSD va lupta cu toate instrumentele legale și constituționale împotriva acestor politicianiști! Derapajele vor fi sancționate!”
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share