09/12/2021

Carmen Holban despre Guvernul Cioloș: Iresponsabili, nepregătiți, neperformanți! Neoameni!

Guvernul propus de Dacian Cioloş nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru învestire. Au fost 88 de voturi „pentru”, și 184 ”împotriva”, iar ca să fie învestit Cabinetul USR avea nevoie de 234 de voturi. Parlamentarii PNL s-au abținut de la vot, iar cei ai PSD și AUR au votat împotrivă. Doar parlamentarii USR și câțiva independenți au votat lista propusă de Cioloș.

Deputat PSD Dâmbovița, Camen Holban, a precizat pe pagina de social media, că miniștrii propuși de Dacian Cioloș sunt ”Iresponsabili, nepregătiți, neperformanți! Neoameni!”, pentru că au reușit să distrugă sistemul de sănătate și cel economic, prin măsurile luate în timpul pandemiei.
Cu 88 de voturi „pentru” şi 184 „împotrivă”, Guvernul Cioloş a picat testul din Parlament!
Trecem peste nominalizarea lui Cioloș la funcția de premier de către Klaus Iohannis, deși cei doi știau că nu au suportul majorității parlamentare, și ne oprim la calitatea oamenilor propuși pentru fiecare minister!
Să faci parte dintr-un guvern care a aruncat țara în cel mai negru haos din ’89 încoace, să distrugi economia, să ai pe conștiință mii de morți din cauza COVID-19 și zeci de mii de îmbolnăviri din cauza aceluiași virus, dar tu să fii senin și liniștit arată că nu mai ai o rămășiță de umanitate în tine! Acestea sunt „calitățile” miniștrilor propuși de Dacian Cioloș. Iresponsabili, nepregătiți, neperformanți! Neoameni!”, a scris Carmen Holban.

Ce urmează după respingerea guvernului Cioloș

Următorul pas va fi ca președintele Klaus Iohannis să cheme din nou la consultări partidele parlamentare.

Respingerea guvernului Cioloș la votul de învestitură ar însemna și primul pas către alegerile anticipate. Conform Constituției, președintele poate dizolva Parlamentul după respingerea consecutivă a cel puțin două propuneri de premier, în termen de 60 de zile.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share