Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban, participare la dezbaterea cu tinerii care a avut loc la Turnul Chindiei din Târgoviște

Astăzi, în Dâmbovița, tineri din tot județul au avut ocazia să discute cu ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit. Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a fost prezentă la evenimentul care a avut loc la Curtea Domnească din Târgoviște. Dezbaterea a fost organizată de conducerea PSD Dâmbovița.
A fost momentul potrivit pentru ca cei doi invitați să le furnizeze cele mai proaspete detalii legate de ceea ce fac Europa și România pentru ei, dar, în același timp, să li se reamintească și faptul că sunt o forță de care trebuie să se țină cont. Pe lângă întâlnirea de la Turnul Chindiei, am avut plăcerea de a vizita, împreună cu invitații noștri, un angajator dâmbovițean care, în ultimii ani, a beneficiat de finanțare europeană și de la bugetul de stat pentru calificarea și recalificarea în muncă a peste 100 de dâmbovițeni. O vizită ce evidențiază potențialul tinerilor noștri, precum și drumul bun pe care județul Dâmbovița îl parcurge începând din 2020!”, a transmis Carmen Holban pe pagina de facebook.
Așa cum era de așteptat, principala preocupare a tinerilor prezenți la eveniment a fost legată de creșterea accesului la locuri de muncă mai bine plătite. Atât comisarul european, cât și doamna ministru au subliniat importanța politicii de stimulare a creșterii economice și a investițiilor în sectoarele care oferă locuri de muncă de calitate și salarii decente. Totodată, discuțiile au evidențiat necesitatea educației de calitate în asigurarea unui job mult mai bine plătit, dar și o formare profesională adaptată nevoilor pieței muncii, potrivit PSD Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share