Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Sandu Adrian Marius este candidatul PNL pentru Primăria Titu, la alegerile locale din data de 9 iunie

Performanța este susținută de PNL Dâmbovița! Sandu Adrian Marius este candidatul PNL pentru Primăria Titu, la alegerile locale din data de 9 iunie. A făcut parte dintr-o echipă care a dezvoltat orașul Titu în ultimii ani, iar în calitate de administrator public s-a implicat în fiecare proiect, a luat permanent pulsul comunității și a venit cu soluții pentru rezolvarea problemelor din oraș.
Traian Niculae, primar actual al orașului Titu:
„Sandu Adrian Marius este omul potrivit pentru a continua dezvoltarea la Titu, este foarte important să se continue și să se finalizeze proiectele aflate în desfășurare, dar și pentru a porni proiectele deja contractate. Marius face parte din echipa mea, am muncit împreună la contractarea proiectelor și știe despre ce este vorba. Îl susțin pentru că eu cred în tineri, cred în oamenii cu viziune, s-a dovedit un administrator public loial comunității și implicat. Am construit în toți acești ani o echipă puternică, am dezvoltat împreună orașul Titu și îi sunt alături lui Marius pentru a continua proiectele administrației liberale”.
Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:
„Titu este un exemplu de bune practici în administrație. Orașul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, sub conducerea primarului liberal Traian Niculae. În continuare susținem un liberal pentru funcția de primar, pe Sandu Adrian Marius, un om ambițios, cu viziune, cu o strategie bună și dorință de muncă. Dezvoltarea continuă la TITU, alături de PNL. Succes, Sandu Adrian Marius !”.
Sursa: PNL Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share