Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Carte pentru viață, educație pentru siguranță“

Târgul de carte pentru copii „Carte pentru viață, educație pentru siguranță“, organizat de de Editura M.A.I. din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., în parteneriat cu Corpul Național al Polițiștilor, își deschide porțile, în data de 23 mai, ora 09.00, pentru a invita copiii în minunata lume a cărților și nu numai. Cei mici vor putea răsfoi cărțile editurilor participante și vor avea parte de aventură și cunoaștere, imaginație și culoare, alături de autorii preferați.
”Și anul acesta vom avea o avalanșă de activități cultural-educative, dar și de informare și prevenire. Alături de noi vor fi, în calitate de parteneri, structurile de prevenire din Inspectoratul General al Poliției Române, Agenția Națională Antidrog și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov. Astfel, copiii vor putea urmări prezentările de tehnică, demonstrații cu câinele polițist și vor lua parte la activități educativ-preventive. Cei mai talentați vor putea participa la concursul de karaoke,  ori vor putea să își manifeste talentul artistic în cadrul atelierelor de creație” au transmis organizatorii.
Târgul se va desfășura în perioada 23-24 mai a.c., la sediul Centrului Cultural al M.A.I., din str. Mihai Vodă nr. 17, sector 5, între orele 09.00 și 15.00.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share