Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Doamna Mariana vrea să supraviețuiască unui cancer ovarian și ne roagă să o ajutăm

Doamna Tărăbîc Mariana are 56 de ani și este din Târgoviște. Mulți ar putea-o numi pe Doamna Mariana, o femeie împlinită pentru că are o familie frumoasă, o căsnicie reușită și fericită din care au rezultat 2 copii, scrie sperantapentruromania.ro

Viața a fost bună cu ea, avea de toate, până acum 2 ani când a primit cumplita veste că are cancer ovarian seros de grad înalt. A urmat ceea ce putem numi, calvarul. A suferit o operație de Histerectomie totală cu anexectomie bilaterală și 6 luni de chimioterapie. Speranța doamnei Mariana a fost aceea că a scăpat de cancer și va putea să-și reia viața de odinioară. Dar a aflat în 2022 că, cancerul a recidivat cu metastaze și a primit diagnosticul:  Carcinomatoză peritoneală stadiul 3C.

Citește și:

O femeie din Suceava s-a vindecat de un cancer în fază terminală. Medicii nu înțeleg cum a fost posibil

Medicul Pavel Chirilă: ”Zilnic, pacientii cu cancer vin in cabinetul meu si imi cer terapii altele decat cele recomandate de oncolog”

Doctor în biochimie, Eugen Giurgiu – Cum a reușit să-și salveze mama bolnavă de cancer în fază terminală

 Doamna Mariana este o luptătoare, o fire pozitivă și nu se lasă ușor doborâtă de încercări. Însă singura ei șansă la viață constă în intervenția numită HIPEC, realizată la Spitalul Privat Sf. CONSTANTIN din Brașov. Chimioterapia hipertermică (HIPEC) este o metodă actuală de tratament cu rezultate promițătoare la pacienții cu cancer și le oferă o șansă de viață mai lungă. Echipa medicală specializată în chirurgie oncologică din cadrul spitalului a avut rezultate miraculoase în cazul multor paciente.

Am convingerea că voi trece cu bine și peste asta, zâmbind, doar că din păcate, sunt nevoită să vă spun așa: sănătatea costă! Vă rog, vreau să pot zâmbi în continuare, vreau să-mi păstrez VIAȚA!” ne spune doamna Mariana. Pentru dânsa și familia ei cheltuiala cu noul tratament este peste puterea lor financiară, de aceea apelează la ajutorul nostru și ne imploră cu lacrimi în ochi să îi ajutăm.

Doamna Mariana are nevoie de implicare din partea noastră pentru a-și putea acoperi costurile cu tratamentul pentru cancer.

Haideți să fim alături de doamna Mariana și să o susținem. Dumnezeu să vă răsplătească, oameni cu inimă largă!

Nume si prenume: Tărăbîc Mariana
 Localitatea: Jud. DB, Mun.Targoviste
 Varsta: 56 ani
 Diagnostic: Cancer ovarian, Carcinomatoza peritoneala stadiul III C
 Nevoi concrete: Acoperirea cheltuielilor personale aferente bolii, respectiv tratamentul HIPEC – Chimioterapia hipertermică efectuat la Spitalul Privat Sf. CONSTANTIN din Brașov
 Suma necesara: 21450 euro

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, CEC BANK, UniCredit Bank, Intesa Sanpaolo Bank, și ALPHA BANK.

Denumire: Asociatia SPRO (Speranță pentru Romania)

CUI: 41026636

MODALITATI DE DONATII RAPIDE

Donează rapid prin Revolut la:  0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania;

Donează rapid prin BT Pay la: 0766 365 833;

Donează rapid prin ING Bank: 0766 365 833;

PAYPAL - Discord Emoji Donează prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, sau email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com

Pentru mai multe modalitati de donații citeste aici: www.sperantapentruromania.ro

  • Responsabil de caz
    Cristina Pîrv
  • cazurispro@gmail.com
  • 0771190721
  • L – V 8 – 16

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share