Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Casa lui Dan a ars din temelii. Ne vom solidariza pentru a-i oferi un punct de pornire

Casa lui Dan a ars din temelii. El și familia sa va trebui să înceapă să își construiască o locuință. Sunt bunuri care nu se mai întorc niciodată. Amintiri, valori emoționale, ani de sacrificii și trudă, ore și zile puse în fiecare acțiune, acțiuni așezate în lucrurile din jurul lor, toate au pierit într-o clipă.

Cel mai dur atunci când pierzi bunuri materiale este paradoxul că de fapt ele sunt vii, sunt încărcate cu energia ta, cu vibrația dintre tine și ele. Starea de după este una sfâșietoare, de gol, nu pentru că oamenii ”se atașează” ci pentru că pun pasiune și suflet în creația din jur la fel ca în cea interioară.

Toți cei care îl cunosc pe Dan Constantinescu îi vor fi, cu siguranță, alături și mai știu că oameni de bine de pretutindeni se vor solidariza pentru a-i oferi lui Dan și celor dragi lui, un punct de pornire, o temelie, pentra ca de acolo el să plece mai departe așa cum a învățat și așa cum știe să o facă.

Casa lui Dan a ars din temelii. Să fim solidari cu el și să ajutăm în cel mai scurt timp

”Dragii mei, inca sunt in stare de soc.nu imi gasesc cuvintele. Dintr-o intamplare nefericita, tot ce am strans intr-o viata a ars. Multumim lui Dumnezeu ca eu si familia, am scapat ca viata din aceast eveniment tragic. Daca ma puteti ajuta cu ceva , cu orice, cu absolut orice, eu va raman recunoscator si ma inclin in fata dumneavoastra, asa cum am facut-o pe scena in toti acesti ani. Va rog sa distribuiti si prietenilor vostri. Mai jos aveti coordonatele mele.” Dan Constantinescu

CONT REVOLUT

Beneficiar: Dan Constantinescu

Mobil: 0722309288

IBAN: LT34 3250 0585 2522 9981

BIC: REVOLT21

Adresa beneficiarului: Com. Moieciu, Sat Pestera, Str. Principala nr 196A, 507136, Brasov, Moieciu, RO

BANCA TRANSILVANIA

Constantinescu Lenus

Cont IBAN EUR : RO97 BTRL EURC RT03 5914 6301

Cont IBAN RON: RO50 BTRL RONC RT03 5914 6301

CNP: 2721125451510

Distribuie acest articol Oficial Media
Share