30/11/2021

Lansarea candidaților PSD Târgoviște pentru Primăria Municipiului și Consiliul Local

Astăzi, de la ora 18.00, la Teatrul de Vară ”Tony Bulandra” a avut loc evenimentul de lansare a candidaților PSD Târgoviște pentru Primăria Municipiului și Consiliul Local.

Primarul în funcție, Daniel Cristian Stan și candidat pentru un nou mandat, a vorbit despre realizările ultimilor 4 ani, la conducerea Primăriei Târgoviște, și a prezentat fiecare candidat la funcția de consilier local.

Lista de candidați PSD pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

”Voi vorbi despre ce am reușit să facem la nivelul administrației publice târgoviștene, dar și despre ce ne propunem în viitor. Perioada electorală este una foarte încărcată, sunt foarte multe mesaje care se transmit, atacuri, promisiuni…cred însă că cele mai importante sunt faptele ,- dacă se asfaltează o stradă, dacă se construiește o școală, dacă se reabilitează o grădiniță-, oamenii văd și simt acest lucru.

Piața Mihai Viteazul, finalizată acum 4 ani, Piața Tricolorului, proiect finalizat, Centura Municipiului Târgoviște, urmează să se încheie lucrările, Școala Gimnazială Mihai Viteazul, va fi gata la jumătatea lunii septembrie, Baza Sportivă de la Colegiul Național ”Constantin Carabella”, tot luna viitoare va fi dată în folosință, Cinematograful Independența, se apropie de final, Școala Gimnazială ”Matei Basarab” (cel mai important proiect ca și valoare și care a vizat o unitate de învățământ). Ieri am vizitat Școala nr.6 ”Tudor Vladimirescu”, suntem pe cale de a obține o finanțare de 23 de milioane de lei; Complexul de Natație finalizat în 2016, început de Gabriel Boriga, continuat de Ciprian Prisăcaru și finalizat în mandatul meu.

Proiectele de la UM Gară, construirea unei infrastructurii (CJ a fost responsabil), investiția privată, Mall-ul de 60 de milioane de euro, tot acolo vom construi un parc, și zona de Centură, strada Petru Cercel. Amintim și de programul de reabilitare a cartierelor, cele din Priseaca, Matei Voievod, Prepeleac, Zona Romlux, proiectele pe Creșe, Grădinițe, finanțate din surse nerambursabile.

Aceste lucruri nu ar fi fost posibile fără a avea sprijinul Consiliului Local Municipal Târgoviște, pentru că în 2016, PSD a reușit să obțină cel mai important scor obținut vreodată în Târgoviște, reușind să ia 11 din cele 21 de mandate de consilieri locali, aspect care ne-a asigurat majoriatatea în Consiliul Local Municipal. Nu este suficient să câștigi funcția de primar, în egală măsură este important să existe sprijinul Consiliului Local, autoritatea deliberativă de la nivelul municipiului, care se pronunță asupra tuturor aspectelor administrative importante pentru viața târgoviștenilor.” a explicat Daniel Cristian Stan.

Edilul a mai spus că orașul Târgoviște se situează pe locul II la nivel național, pentru atragerea de fonduri europene, dintre municipiile reședință de județ, cu 740 de euro pe cap de locuitor.

”Știm ce înseamnă atragerea de fonduri europene, pregătirea proiectelor, știm ce înseamnă investiții din surse nerambursabile, pentru că majoritatea investițiilor au fost făcute prin bani atrași, cu o valoare totală de aproximativ 400 de milioane de lei.” 

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a subliniat că echipa social-democrată este cea mai puternică formațiune politică din județ:

”Sunt convins că toți locuitorii județului și târgoviștenii știu ce a făcut administrația PSD la Târgoviște, condusă de primarul Daniel Cristian Stan, ce am făcut în fiecare localitate. Nu ne este rușine cu ce am făcut, și suntem singurul partid politic care deține un Master Plan de dezvoltare, pe care îl vom pune în aplicare în următorii 10 ani. Suntem puternici, avem 80 de candidați pentru comunele din județul Dâmbovița, 1572 de candidați pentru Consiliile Locale, dintre care 350 sunt femei, 1222 bărbați. Sunt 7 colege candidat pentru funcția de primar și 80 de colegi bărbați candidați pentru funcția de primar, suntem o echipă tânără, media de vârsta este de 45 de ani.”

Imagini de la eveniment:

Citește și:

Daniel Cristian Stan, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Târgoviște

Deputat Corneliu Ștefan: ”Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească”, declară candidatul la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Corneliu Ștefan, PSD: 10 direcții de dezvoltare pentru județul Dâmbovița (Master Plan)

Carmen Holban precizează urgența proiectelor din domeniul sănătății pentru Dâmbovița

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019
Distribuie acest articol Oficial Media
Share