Cătălin Șipoș a fost ales în această seară Președinte PLUS+ Organizația Județeană TIMIȘ

Cătălin Șipoș a fost ales în această seară Președintele Plus+ Timiș. Aflat în cursă cu Radu Vlădescu și echipa sa, Cătălin Șipoș a beneficiat de votul majoritar în Convenția Județeană Plus+ Timiș.

Astăzi, 7 septembrie 2019, Timiș are Coordonator Regional în persoana lui Cătălin Șipoș. Din cei 250 de membri în Convenția Județeană Plus+ Timiș, cele mai multe voturi au mers către echipa lui Cătălin Șipoș.

Citește și: Dumnică, Dan Barna la Târgoviște

Susțineri

”Plus+ Timiș își va alege conducerea judeteană între echipa lui Cătălin Şipoş si cea a lui Radu Vladescu. Îmi place hotărârea și pragmatismul echipei lui Radu si cred ca va fi nevoie de acest lucru in viitoarea echipa judeteana. Votul meu insa va merge către echipa lui Cătălin pentru viziunea si principiile de care au dat dovada pana acum.

Intre pragmatism si principii aleg ambele, dar in primul rand principiile.

Sper ca dupa ziua de maine, cele doua echipe sa isi dea mana si sa lucreze si mai bine impreuna, avand asumarea clara a tipului de conducere dorit de membri Plus+ Timis.” scria Andrei Son pe pagina sa de facebook înaintea alegerilor.

Citește și: Dacian Cioloș, întâlnire cu simpatizanții

Opinii

”Vreau să mulțumesc celor care au participat azi la Convenția Județeană PLUS Timiș, a celor care au votat echipa cu care am candidat – Radu Vlădescu, să felicit și să le urez spor și succes echipei lui Cătălin Şipoş, cei care au preluat conducerea filialei.
Felicitările mele membrilor Biroului Filialei Județene, a celor din Comisia de Cenzor și Comisia de Integritate și de Arbitraj.

Continuăm dezvoltarea organizației, proiectele pe care le avem, dar mai ales trebuie să ne unim forțele, competențele în interesul celor care cred în noi, care ne sunt alături și să nu dezamăgim. Nu avem voie!

Să ținem minte:
PLUS e mai mult decât un partid, e o stare de spirit, e bun simt și decență.
PLUS e partidul în care ideile bune trebuie să câștige, nu unul dintre noi.
PLUS e vehiculul prin care putem face schimbarea împreună, nu individual.

Forța PLUS Timiș!” scrie, de asemenea, Kinga Târlea pe pagina sa publică de facebook.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share