Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum se fură banii publici. Acei 180 de kilometri de autostradă ai doamnei Plumb nu sunt nicăieri prin ţară. Dan Barna, mâine la Târgoviște

Dan Barna va fi prezent mâine la Târgoviște și va susține și o conferință de presă la Hotel Valahia, la ora 12:00. Alături de candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, vor fi prezenți Dumitru Lupescu, deputat USR de Dâmbovița și Oana Țoiu, coordonator regional PLUS.

Dan Barna

Dan Barna este unul dintre cei care au făcut cunoscute tertipurile politice de a fura banii publici:

“PNDL-ul este cea mai bună dovadă că o guvernare incompetentă poate să irosească oportunitatea de dezvoltare a României. Dacă ne uităm strict la sumă, alocările din PNDL aşază România între primele 10 state ca investiţii prezente teoretic pe hârtie în buget. În practică, dacă ne uităm unde se reflectă această dezvoltare, ea nu e pe nicăieri.

În oglindă de fapt, şi spun asta foarte asumat, PSD refuză să folosească fondurile europene pentru dezvoltare şi foloseşte PNDL-ul ca lesă electorală pentru primari. (…) PNDL este pixul lui Dragnea, cum bine l-am numit, un instrument pur politic, care nu a generat dezvoltare. Cu câteva excepţii nesemnificative, marginale, PNDL este un mecanism de furat bani publici”.

Liderul USR a explicat că fondurile europene sunt accesate într-o proporţie mică, deoarece proiectele dezvoltate cu bani veniţi de la UE sunt foarte strict verificate.

“Fondurile europene care sunt o resursă firească de dezvoltare nu sunt folosite, pentru că acolo e o verificare şi acolo la sfârşit drumul trebuie să existe, podul trebuie să existe, canalizarea sau reţeaua de apă trebuie să fie străbătută de apă, nu să fie doar pe hârtie între bibliorafturi. Avem acei 180 de kilometri de autostradă ai doamnei Plumb, pe care i-a anunţat cu surle şi trâmbiţe, dar ei sunt doar în biblioraft, nu sunt nicăieri prin ţară aşezaţi pe undeva”, a spus Barna.

El a precizat că opinia USR-PLUS este aceea că fondurile naţionale şi fondurile europene trebuie să reprezinte surse de finanţare cu acelaşi regim, astfel încât să nu mai poată fi utilizaţi doar banii naţionali ca pârghie pentru a ţine primarii dependenţi de o decizie politică de la Bucureşti.

Dan Barna – Candidat la Președinția României

Candidez la Președinția României pentru că este nevoie de o țară în care legea să fie lege, iar munca și competența să fie respectate astfel încât fiecare dintre noi să poată trăi fericit aici, acasă.

Pentru a-mi depune candidatura am nevoie de 200.000 de semnături. Semnează și tu, fiecare semnătură contează pentru mine. Descarcă formularul de aici bit.ly/2k0dj7A, completează-l împreună cu prietenii și familia și vino cu el la sediul USR sau PLUS din orașul tău, ori lasă-l oricărui voluntar al Alianței.
www.danbarnapresedinte.ro

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">