25/07/2021

Cauzele spirituale ale durerilor de spate. Metode de vindecare

durere_de_spateIn functie de zona unde este localizata durerea, ea poate avea mai multe cauze:
durerea de la baza coloanei indica ca persoanei afectate ii este teama sa nu isi piarda libertatea de miscare in special cand altii au nevoie de ea. Este adesea o persoana care se teme pentru supravietuirea ei.
Pentru vindecare ar trebui sa devina mai constienta de propriile limite,s a le exprime persoanei in cauza care are nevoie de ajutor. Sa constientizeze ca are toata puterea de a reusi.

durerea de spate de la baza coloanei pana la talie are legatura cu insecuritatea materiala. Persoana afectata nu se simte suficient de sustinuta. Isi face mereu probleme legate de bani, de bunuri materiale. Persoana afectata este foarte activa, vrea sa le faca pe toate singura si atunci cand nu mai poate si cere ajutorul, daca vede ca nu i se acorda, se simte si mai stramtorata si durerea persista.
Pentru vindecare ar fi bine sa accepte ca este in regula sa aiba dorinte, are dreptul sa isi doreasca sa obtina bunuri materiale, nu este nimic gresit in asta. In loc sa considere ca nimeni nu o sprijina mai bine isi exprima cererile si dorintele mai clar si mai des .

durerea de spate de la talie pana la gat indica o insecuritate afectiva. Persoana afectata are multe asteptari de la ceilalti si cand acestea nu sunt implinite are impresia ca duce prea multe inspate. Se poate de asemenea ca durerea de spate din aceasta zona sa apara la o persoana supravegheata in ceea ce face, simte adesea ca este cineva pe la spatele ei.
Pentru vindecare persoana afectata trebuie sa stie ca nu este datoare sa faca totul pentru fericirea celorlalti, atunci cand face ceva pentru ceilalti sa faca din iubire, ca asa simte, pentru placerea de a face un bine celuilalt. Este valabil si invers, sa accepte ca ceilalti nu gandesc la fel ca ea intotdeauna si nu trebuie sa faca totul ca ea sa fie fericita. Un om ne poate iubi chiar daca nu face ceva pentru noi sau daca nu raspunde asteptarilor noastre.

AFIRMATII VINDECATOARE
Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
Am incredere in viata.
Toate nevoile mele sunt indeplinite.
Eu sunt in siguranta.
Ma iubesc si ma aprob pe mine insumi.
Viata ma sustine.
Ma eliberez de trecut si avansez cu usurinta in viata.
Totul este  bine.

PLANTE VINDECATOARE
Angelica,cretusca,iarba mare,lemn dulce,soc

APELARI ANGELICE
Iisus,Arhanghelii Rafael , Mihail, Ingerii cunoasterii,ai iertarii,ai iubirii,pazitori.

RUGACIUNE VINDECATOARE
Fiinte Inalte de Lumina multumesc ca ma invatati sa imi exprim cererile ,dorintele cu iubire si claritate stiind ca este bine sa accept ajutorul celorlalti.ca ma ajutati sa ma iubesc si sa-I iubesc pe ceilalti sa cum sunt,sa ii las sa se ocupe singuri de propria lor fericire.
Multumesc ca inteleg acum ca fiecare face ceea ce stie el mai bine in functie de posibilitatile si cunostintele sale.
Multumesc Arhanghel Rafael ca ma sprijini si ma invalui cu energia ta verde smarald vindecatoare,ca stiu ca sunt sprijinit de Dumnezeu in tot ceea ce fac,ca vindecarea mea deja a inceput!
Multumesc pentru sanatatea mea! Amin

Afla tot despre CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR

Distribuie acest articol Oficial Media
Share