Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Nunta Cosmica: 22-24 martie. Cel mai constructiv moment din an!

Nunta Cosmică se defineşte drept perioada de timp în care Soarele şi Luna se află simultan în poziţiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului. În 2015 acest moment se produce în intervalul duminică 22 martie de la ora 12.40, până marti 24 martie la ora 15,22.

În intervalul de Nuntă Cosmică forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.

iubire-cosmica-cald-si-rece-soarele-si-luna-doua-suflete-tinandu-se-de-mana-si-planeta-pamant2

În momentul începerii constructiei Goetheanumului de la Dornach (Elvetia), Rrudolf Steiner a folosit momentul Nunţii Ccosmice pentru a pune Piatra Fundamentală a constructiei edificiului respectiv.

Poate că ar fi bine ca fiecare să îşi planifice şi să înceapă construirea edificiului său personal, al construcţiei unde să te simţi acasă şi unde să îţi desfăşori activităţile spirituale.

In ultimii ani, Tatăl Ceresc şi-a revărsat slava asupra noastră şi noi toţi am primit foarte mult de la El. Unii dintre noi au folosit ceea ce li s-a dat şi rezultatele sunt vizibile. Alţii contemplă încă extaziaţi frumuseţea darurilor cereşti şi nu se pot desprinde din feeria cunoaşterii dezvăluite.

Ar cam fi timpul să ne adunăm, să ne concentrăm şi să ne apucăm de treabă, în Laboratorul de creaţie al propriilor noastre vieţi. Tatăl Ceresc ne-a oferit infrastructura la care nici nu puteam visa neştiind că există.

Ar fi o minimă formă de respect şi o dovadă de recunoştiinţă dacă am folosi ceea ce ni s-a dat cu atâta dragoste şi bucurie.

Tatăl Ceresc priveşte cu interes, curiozitate şi nerăbdare la noi, copiii Lui şi s-ar bucura dacă ne-ar vedea utilizând darurile pe care ni Le-a facut!

Citeste mai mult: www.nicolici.ro

Alexandru Nicolici

 

Nunta cosmica 29-31 martie. Eliberare, claritate, REVELATII

Nunta cosmică. Zilele de 29, 30 și 31 martie, mai precis de miercuri seara până vineri seara, marchează etapa astrală din fiecare an în care cele două Luminarii, Soarele și Luna, se află fiecare în exaltare. More…

Nunta cosmica 8-10 aprilie. Ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile

Nunta cosmica- Sabin Balasa Viața îi răsfață pe cei care știu să se răsfețe. Iar și când energia cosmică este pe frecvența răsfățului, pentru unii e deja prea mult. Zilele de 8, 9 și 10 aprilie More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share