Ce ar trebuie sa stii înainte de a-ti construi o piscina

Visul vietii, pentru mulți dintre noi, include o piscină în curtea casei. Ce ne invata insa experienta miilor de proprietari? Sa vedem impreuna:

piscina

1.Treceți rapid peste „Șocul” prețului

Foarte multe probleme apar chiar la inceput, cand se da oferta de pret de la un constructor de piscine. Adesea nu suntem pregătiti ca un bazin să fie atât de scump. Când primim inițial oferta de la constructorul piscinei, putem fi șocati.

Solutia? Sa ne facem timp să înțelegem cat mai bine oferta și să realizem că așteptările noastre cu privire la cost sunt adesea greșite și nu prețul oferit. De ce este asa? Piscinele sunt un articol de lux și nu sunt ieftine. Forța de muncă, costurile mașinilor si aparaturii, expertiza, materialele etc. se adună rapid atunci când vă asumați un proiect mare, cum ar fi o piscină.

  1. Nu încercați să faceți bricolaj

Ce faci cand ai un familie un mester, un constructor sau un inginer ce se oferia să construiască piscina pentru mult mai puțin? La urma urmei, este o piscină standard. Cât de greu poate fi?

După cum se dovedește in toate cazurile, este extrem de greu. Oamenii fac adesea tot ce se poate, dar daca cineva care nu a fost constructor de piscine începe proiectul …vorbim de o mare greșeală. Dacă o faci, te vei trezi într-un coșmar. Unde se ajunge? Prin a te costa mai mulți bani decât ai luat in calcul inițial și multa munca.

Există mult mai mult într-o piscină decât a sapa o groapă în pământ, a instala ceva și apoi să înoți. Curtea fiecărei persoane este diferită, iar alcătuirea solului tău poate fi extrem de variabilă. Experții în piscine știu acest lucru și iau în considerare acest lucru atunci când vă plasează piscina în pământ.

Peretii, finisajele…structura – toate sunt lucruri demne de luat in seama si analizat.

  1. Un drenaj adecvat

Același expert care inspectează solul va face, de asemenea, recomandări cu privire la modul de înclinare corect a piscinei pentru a preveni acumularea apei subterane. Puneti totul in acel buget!

  1. Alegeți constructorul de piscine cu grija

Acest lucru este imens de important și nu poate fi exagerat. Când vă asumați un astfel de proiect masiv și costisitor, care este precum un bilet unic, care nu poate fi anulat, trebuie să vă luați acest angajament cu cineva care vă place, va respecta și în care aveți încredere. Recomandari, portofoliu, expertiza – totul conteaza.  Nu alegeți întotdeauna cel mai ieftin preț, ci analizati.

Vezi portofoliul si oferta de constructii de piscine la Empado, in Maramures.

  1. O singura companie să facă totul

Nu este normal sa punem cap la cap diferite servicii cu diverse echipe pentru a finaliza o piscina.

Oricine se ocupă de un proiect de piscină la domiciliu trebuie să găsească un constructor de piscine care să se ocupe de toate construcțiile folosind echipa sau contractorii proprii. Persoana obișnuită (proprietarul locuintei) pur și simplu nu are suficiente cunoștințe despre nuantele implicate in a alege antreprenorii potriviți pentru a pune cap la cap un proiect atât de important.

  1. Studiați planul piscinei înainte de construcție

Vizualizeaza totul in curtea casei. Dacă plătești sume mari pentru piscina de vis, nu este prea mult să ceri că poți să te asiguri că totul merge bine și să planifici. Desigur, nu sunteți un expert și ar trebui să aveți încredere în constructor., dar nu vă sfiați să vă exprimați preocupările.

  1. Dimensiunea și adâncimea – gândiți-vă cine folosește piscina

Unii oameni spun că nu poți gresi daca alegi o piscină prea mare. De fapt, dimensiunea piscinei în sine nu schimbă costurile prea mult într-un fel sau altul. Mulți oameni ar putea sacrifica o caracteristică sau două și pot obține mult mai mult spațiu de înot din piscină.

Multi proprietare spun ca daca ar putea să o faca din nou, ar fi ales un stil de piscină cu un capăt mai puțin adânc. Mai multă zonă pentru plimbare și doar relaxare. Intr-o piscina prea adanca,  copiii nu pot juca volei sau jocuri, deoarece piscina devine prea adâncă …prea repede.

Luați în considerare pentru ce va fi folosită piscina dvs. Ce activități la piscină sunt cele mai importante. Pentru cine construiești cu adevărat piscina? Tu? Familie? Posibil copii mici atunci când copiii tăi încep să aibă copii proprii?

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share