Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ce avantaje ai dacă comanzi pizza Presto online ?

Pizza este nu doar simbolul culinar al Italiei ci și un fel de mâncare foarte iubit de români. Există nenumărate rețete și versiuni de pizza, iar în ultimii ani nu mai e nevoie să te deplasezi la restaurant. Pizza vine la tine, livrată direct, o poți comanda online, rapid.

pizza Presto online

Presto pizza Bucuresti este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a comanda o pizza delicioasă, livrată direct acasă. Merită oare să lansezi o comandă online și să cumperi pizza livrată acasă la tine ? Cu siguranță, da. Ai multe avantaje comandând pizza online și trebuie să le cunoști.

Iată ce avantaje ai dacă comanzi pizza online de la Presto Pizza :

O varietate mare de sortimente

Platforma online unde poți comanda pizza Presto conține zeci de sortimente diferite, o varietate mare de pizza gustoase și apetisante. Poți alege pizza clasică Margherita sau pizza Clasica, dar există și alte versiuni care te vor tenta: pizza Pepperoni, cu ardei jalapenos, Pizza Cinque formaggi, cu mai multe feluri de brânză.

De asemenea, ai posibilitatea să alegi între dimensiuni diferite de pizza ( 24,30 sau 40 cm diametru) conform preferințelor tale. Fie că îți place pizza cu blat subțire sau cu blat gros, că preferi topping-uri simple sau  sosuri complicate, Presto Pizza îți satisface orice dorință.

Livrare rapidă

Un alt avantaj al comandării online de la Presto Pizza București este livrarea rapidă. Presto Pizza se angajează să livreze comanda în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să te poți bucura de pizza proaspătă și caldă, împreună cu cei dragi, la tine acasă. Lansezi comanda simplu pe site sau telefonic, iar timpul de livrare nu e deloc lung.

Ingrediente proaspete

Presto Pizza București folosește numai ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru a prepara cea mai grozavă pizza. De la blatul abia copt,  legumele tăiate în momentul preparării și până la brânza proaspătă, Presto Pizza București se asigură că pizza ta este de cea mai bună calitate și are gustul tradițional italian.

Fiecare sortiment de pizza are atașată pe site lista de ingrediente, dar și informații nutriționale.  Pentru o valoare energetică pentru 100 grame, sunt menționate clar caloriile, proteinele, glucidele, zaharurile, grăsimile, fibrele și sarea.

Opțiuni pentru toate gusturile

Presto Pizza București oferă pizza diversificată, inclusiv pizza vegetariană, aluat fără gluten sau fără lactoză. Indiferent de dieta ta, vei găsi o pizza delicioasă care să se potrivească gusturilor tale. Produsele picante sunt menționate la fiecare comandă, iar dacă ai nelămuriri cu privire la un anumit produs, poți întreba atunci când plasezi comanda, vei primi toate informațiile necesare.

Promoții și reduceri

Presto Pizza oferă frecvent promoții și reduceri atractive pentru clienți. Există discount-uri pentru anumite sortimente de pizza, oferte speciale care conțin pizza și alte produse, iar la Happy Hour clienții se pot bucura de pizza, desert plus o băutură răcoritoare.

Acestea pot fi găsite pe platforma proprie sau prin intermediul aplicației lor mobile. Aplicația Presto Pizza poate fi descărcată pe orice dispozitiv mobil, din App Store sau Google Play.

Pizza personalizată

Dacă ești în căutarea unui mod de a-ți personaliza pizza preferată, Presto Pizza știe cum să îți transforme dorința în realitate. Poți alege ingredientele preferate pentru pizza ta precum și dimensiunea dorită. De asemenea, poți alege să elimini anumite ingrediente dacă ai intoleranțe alimentare sau preferințe dietetice specifice.

Servire excelentă

Personalul de la Presto Pizza oferă o servire excelentă clienților. Dacă alegi să plasezi o comandă telefonic, poți discuta cu reprezentanții de la Presto Pizza, care îți vor răspunde amabil la orice fel de întrebări și te vor ajuta să plasezi comanda ta cât mai rapid posibil și eficient. Și livratorii de la Presto Pizza sunt amabili și profesioniști, aducându-ți pizza preferată la timp și în stare perfectă.

O comandă online la Presto Pizza este o experiență pozitivă, pe care cu siguranță vei dori să o repeți.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share