Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De ce este atât de apreciată colecția de cărți Usborne ?

Compania Usborne Publishing a fost concepută de Peter Usborne în 1973, iar de atunci firma s-a impus ca unul din cei mai importanți editori de carte pentru copii.

colecția de cărți Usborne

Colecția de cărți Usborne se situează azi în rândul celor mai  populare cărți pentru copii din întreaga lume.  Copiii de toate vârstele adoră volumele Usborne : cărți interactive, educative și distractive, originale și captivante.

Numeroși copii din tara noastră au avut prilejul să răsfoiască cărți Usborne și și-au dorit să primească și altele. De aceea, e bine ca părinții să afle mai multe despre aceste volume de la Usborne și să înțeleagă de ce sunt atât de apreciate.

Ce beneficii  oferă colecția Usborne de cărți pentru copii ?

Oferind o varietate larga de cărți, colecția Usborne oferă celor mici cele mai bune instrumente pentru învățare. Cărțile sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii să dezvolte abilitați esențiale, cum ar fi cititul, scrisul, socotitul. Activitățile creative sunt încurajate de volume cu autocolante,  cărți de povești, cărți de colorat, etc.

De la cele mai mici vârste de 3-5 ani și până la grupa de vârstă școlară 8-11 ani, cărțile marca Usborne sunt foarte iubite de copii. Dacă privești un copil care răsfoiește cu plăcere o cărticică Usborne, vei observa că aceste cărți Usborne sunt interactive, conțin elemente tactile.

Copiii pot să atingă și să simtă direct texturile obiectelor reprezentate în cărți, ceea ce le dezvoltă simțurile și îi stimulează să exploreze lumea din jur în moduri noi și interesante.

Editura Usborne este preocupată să ofere copiilor un conținut de calitate din punct de vedere educațional. Cărțile Usborne acoperă o varietate largă de subiecte, de la istorie și știință, pana la cultură și artă.

Cărțile Usborne sunt accesibile tuturor

Un alt beneficiu oferit de cărțile Usborne este cel financiar. Multe volume sunt disponibile la prețuri avantajoase pentru majoritatea familiilor, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru părinții care doresc să ofere copiilor un instrument educațional cu un raport bun calitate – preț.

Universul cărților Usborne aduce celor mici resurse de învățare interactive, educative și distractive. În oferta Usborne sunt prezente cărți variate, create pentru copii de toate vârstele.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share