Ce este Plasma Quinton?

Plasma Quinton a fost folosita de peste 100 de ani pentru potentialul sau terapeutic incredibil, salvand sute de mii de vieti.

Ce este Plasma Quinton?

Desi nu este atat de cunscut astazi, in secolul trecut acest produs a fost clasificat drept medicament si din 1905 pana in 1982 a fost inclus in Dictionarul Vidal, cunoscut si sub numele de Biblia Farmacistului. Astazi este considerat ca supliment alimentar si este usor accesibil oricui, cine este interesat de vindecarea organismului si mentinerea parametrilor optimi.

 

Dar ce este Plasma Quinton?

La aceasta intrebare Quinton a raspuns astfel: “ Este un ser care nu ataca niciun microb in mod special, dar da celulei organice puterea de a lupta impotriva tuturor. “

Plasma Quinton este de fapt un supliment lichid, usor de asimilat, care remineralizeaza organismul bolnav si, prin urmare poate corecta cauza principala a multor boli. Apa de mare utilizata in prezent pentru producerea plasmei este, prin urmare, luata din ocean, de la 10 metri de fund si 30 de metri de suprafata cu precautii speciale, in locuri si momente cand puritatea apei este perfecta.

Principalul efect al Plasmei Quinton este regenerarea celulelor, prin inlocuirea treptata a mediului intern al organismului afectat de boala sau deficienta. Umplerea cu oligoelemente are loc intr-o forma naturala si intr-un raport perfect in fuctie de nevoile organismului.

Plasma Quinton este singurul produs care contine 78 de minerale esentiale cu biodisponibilitate 100% naturala in intestine si celule, pentru functionarea optima a corpului uman.

Aceasta “plasma de mare” este unul dintre cei mai buni regeneratori ai mecanismelor celulare. Nu poate fi uscat, dizolvat sau sintetizat in laborator.

Majoritatea suplimentelor nutritive au o rata scazuta de absorbtie, marea majoritate dintre acestea nefiind folosite de organism. Plasma Quinton este absorbita de intestine prin difuzie pasiva , fiind 100% asimiabila.

 

Plasma Quinton este disponibila in fiole de sticla de 10ml , in 2 forme:

Plasma Quinton Hypertonic – este apa de mare naturala, pura, extrasa din zonele turbioare, conform protocolului stabilit de Rene Quinton, acum 120 de ani. Aceasta forma concentrata este cu un continut de sare minerala mai mare decat plasma noastra de sange.

 

Plasma Quinton Izotonic – este o forma diluata cu apa proaspata pura , a carei concentratie este aceeasi cu cea a plasmei sanguine (9 grame/litru). Astfel, poate fi folosit pe termen lung si este usor de absorbit de catre organism.

 

Cum se administreaza Plasma Quinton?

Plasma Quinton poate fi administrat la toate varstele , de la nou-nascuti pana la varstnici, inclusiv femeilor insarcinate. Pentru copii cu varsta sub 5 ani recomandarea este de 1 fiola/zi de Plasma Quinton Izotonic.

Solutia “Plasma Marina” sau “Plasma Oceanica” se ia intotdeauna pe somacul gol, cu 20 pana la 30 de minute inainte de masa sau cel putin o ora si jumatate pana la doua ore dupa masa. Solutia se ia pura sau diluata in apa. Pentru copii, daca produsul li se pare prea sarat , il pot lua diluat in lapte sau suc natural, neacidulat.

Niciunul dintre produsele Quinton nu are efecte secundare sau contraindicatii, fiind un produs recomandat de profesionisi din intreaga lume.

Prof.Dr.Marc Henry, directorul Laboratorului de Chimie Moleculara al Universitatii din Strasbourg recomanda pe termen lung consumul Plasmei Quinton Izotonic pentru prevenirea boliilor si pentru intarirea sistemului imunitar. Pentru tratarea boliilor cronice si pentru sportivi se recomanda consumul Plasmei Quinton Hypertonic avand o concentratie mai mare.

 

Cum a inceput Quinton studiile clinice?

Pima persoana pe care a tratat-o a fost un pacient in stadiul final al febrei tifoide. El a injectat pacientul cu plasma izotonica subcutanata. In dimineata urmatoare, pacientul s-a simtit cu mult mai bine si a mancat cu pofta. Cateva zile mai tarziu a fost bine si cu adevarat salvat.

Mandru de acest rezultat, Quinton a continuat timp de patru ani studiile sale clinic si de cercetare si a publicat rezultatele in diferite publicatii stintifice si in cartea sa “ Apa de mare”, mediu organic, publicat in 1904.

Experiementele sale precum si cele ale mai multor medici interesati de metoda sa au demonstrat ca regenerand cu plasma izotonica mediul intern saracit al unui pacient din care se hranesc celulele sale, pacientul se reinsanatoseste complet. Celulele pot din nou extrage din corp elementele de care au nevoie.

In 1906 biologul a deschis primul dispensar maritim Quinton in Paris si a salvat mii de copii cu gastroenterita si holera. Alte cinci au fost deschise ulterior in Paris, lyon si Nancy. In total au fost create douasprezece centre de aplicare a metodei sale in Franta, Belgia si Egypt.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share