28/10/2020

Ce este protecția de lumină albă și cum o folosim?

Despre protecția de lumină albă

În general, suntem înconjurați de foarte multă energie negativă. Acest lucru ne distrage, întrerupându-ne procesul de gândire în timp ce medităm. Dacă dorim să prevenim acest lucru, există câteva metode prin care o putem face.

Una dintre cele mai eficiente metode este protecția de lumină albă. Atacurile energetice se produc de cele mai multe ori când dormim, pentru că atunci suntem cel mai vulnerabili. Dacă simți că ai conflicte cu unii oameni, folosește Lumina Divină și imaginează-ți cum îi înconjori cu ea. Vizualizează energia negativă dinăuntrul lor cum dispare în lumina albă și pură a divinității.

Este vorba despre Lumina Cristului Conștient, una dintre cele mai puternice forțe de pe planetă și poate fi accesată de către oricine. Lumina Divină poate fi invocată prin simpla vizualizare a acesteia cum înconjoară rude, prieteni, persoane iubite sau chiar propria persoană.

Această formă de protecție poate fi utilizată chiar și de către copii. Pentru ca aceștia să o folosească, trebuie doar să li se spună „imaginează-ți că te afli într-o minge de lumină albă”, și în mod automat copii o vor vizualiza și astfel invoca. Făcând acestea, aurele lor se vor curăța imediat, totodată protejându-i.

De ce să folosim scuturile de lumină?

Există o mulțime de oameni care nu doresc ca energia negativă să pătrundă în aurele lor. Cu toții ne dorim să ne păstrăm aurele curate. Din păcate, unii oameni nu știu să folosească în mod corect protecția de lumină. Din această cauză, uneori energia negativă pătrunde prin crăpăturile create în „mingea de lumină”.

Dacă te afli într-o situație de conflict cu o altă persoană, imaginează-ți cum te înconjori atât pe tine, dar și pe ea, cu această energie albă, luminoasă. Acest lucru va menține relația într-un spațiu sacru și vă va permite amândurora să vedeți dincolo de suprafața emoțiilor, neînțelegerilor și temerilor.

Iată câteva metode care te pot ajuta să folosești protecția de lumină:

1. Vizualizează – Trebuie să te concentrezi pe mingea luminoasă. Limpezește-ți mintea și blochează orice gând care apare de nicăieri. Ca să faci asta, cea mai eficientă metodă este să meditezi. Inspiră și expiră adânc, concentrându-te pe respirație. De asemenea, o baie caldă înainte poate ajuta și mai mult la calmarea minții.

2. Exersează cât mai des – Cel mai bine e să îți creezi scutul de lumină înainte să intri într-o situație în care e posibil să ai nevoie de protecție de la oameni, emoții și energii. Dar dacă uiți, poți aplica întotdeauna un scut în orice moment, amintește-ți doar să cureți și să eliberezi energia care a intrat în aură, înainte de aplicarea scutului. Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei ști să stăpânești mai bine scutul.

3. O puternică barieră de lumină – Când ai exersat îndeajuns de mult, devine mult mai ușor să creezi scuturi de lumină. Următorul pas pe care îl poți face este să creezi unul care să-ți înconjoare casa.

4. Activarea scutului – Absorbția energiei negative este o chestiune gravă care apare zilnic la orice om. În cazul acesteia, o persoană poate să absoarbă, voluntar sau involuntar, energia nesănătoasă și negativă. Prin urmare, protecția de lumină este necesară în viețile noastre. Activarea scutului presupune să ne imaginăm cum „mingea de lumină” strălucește puternic, nefiind posibilă astfel dezactivarea ei. Acesta este ultimul pas către oprirea întregii energii negative de la a ne perturba.

Articol tradus și interpretat

Sursa: https://consciousreminder.com/2018/06/29/what-is-white-light-protection-how-to-use-it/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share