CEAHLAUL gazduieste cea mai puternica AXA ENERGETICA a pamantului

978x0

Ceahlaul este „victima” unui fenomen inexplicabil, in primele ore ale diminetii, la rasaritul soarelui, deasupra masivului apar fel de fel de jocuri de lumini.

In trecut, se spunea despre acest masiv muntos ca ar fi fost casa zeului dac Zalmoxis. In prezent, multi sustin ca Ceahlaul ar fi strabatut de cea mai puternica axa energetica existenta pe Terra.

Satenii care isi duc traiul de zi cu zi in asezarile de la poalele muntelui declara ca au fost martorii unor aparitii misterioase pe cer, in timp ce, in alte cazuri, gasesc pe pasunile de pe dealuri cercuri perfect rotunde, despre care sustin ca ar fi opera unor fiinte supranaturale sau a unor fiinte venite de pe alte planete.

Desi nu se numara printre cele mai inalte varfuri muntoase din Romania, Ceahlaul are o amplasare care ii permite sa fie vazut de la kilometri departare si, in anumite zile, cu luminozitate si vizibilitate foarte buna, el poate fi zarit chiar de la malul Marii Negre. De asemenea, in fiecare an, in zona Ceahlaului au loc doua fenomene optice care nu au putut fi explicate.ceahlaul_xghv

La rasaritul soarelui, in prima decada a lunii august, o holograma naturala uriasa, in forma de piramida perfecta, denumita de localnici “Umbra Piramidei”, este formata timp de o ora si jumatate de varfurile Piatra Ciobanului si Toaca.

Tot la rasarit si in aceeasi perioada, timp de cateva minute, are loc fenomenul denumit “Calea Cerului”. Este un fenomen optic care consta in aparitia unui stalp inalt, format dintr-o lumina foarte intensa si stranie, marginit in laturi de doua benzi intunecate.

Stalpul luminos lasa impresia ca se pierde in inaltimea spatiului ceresc. Explicatia  neconfirmata  oferita acestor doua fenomene face referire la faptul ca Ceahlaul ar fi amplasat exact pe una din axele energetice ale planetei.

sursa: antena3.ro

 Daca ti-a placut acest articol citeste si:

Misterele Bucegilor – Centru energetic extradimensional (1)

Cristalele de quartz, Templul si Masa Dacilor – Descopera misterele Bucegilor

CE ASCUNDE PALATUL CU POARTA SECRETA – DESCOPERA MISTERELE BUCEGILOR

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share