04/12/2021

Cele mai căutate bijuterii cu pietre semiprețioase

De-a lungul timpului, aurul, argintul și diamantele au devenit elemente emblematice ale industriei și manufacturii bijutiere, dar se pare că 2021 a dat un nou ton: articole cu pietre semiprețioase. De ce cade alegerea asupra unor astfel de accesorii? De cele mai dese ori este vorba despre plăcerea estetică de a putea combina bijuteriile cu diferite ținute, de a obține un aspect armonios fără costuri exorbitante.

Cele mai căutate bijuterii Sokolov Jewelry

Meritul pietrelor semiprețioase este că sunt versatile în combinare și purtare, deci nepretențioase. În plus, sunt printre elementele cele mai longevive ca exploatare, fapt demonstrat și de modelul mamelor noastre care ni le-au transmis prin moștenire.

Care sunt cele mai căutate bijuterii cu pietre semiprețioase ale acestui an? Cum să le combini află de la specialiștii Sokolov Jewelry.

1.    Bijuteriile cu rubin – un dar oferit de zeități

Considerată a fi o piatră terapeutică, rubinul este ușor recognoscibil, grație culorii sale purpurii, nuanței nobile care se potrivește perfect în combinații cu aur galben sau aur alb. Știai că rubinul este aproape la fel de dur ca diamantele, fiind doar puțin depășit numeric de către acesta?

Bijuteriile cu rubin se potrivesc perfect cu ținute clasice de genul all – black, dar și în combinație cu rochii casual, vaporoase. Specialiștii spun că sunt potrivite persoanelor cu ten rece și păr în nuanțe închise, deoarece le completează irizațiile din priviri și piatra aruncă o altă gamă spectrală.

2.    Bijuteriile cu ametist – o mostră de spiritualitate

Ametistul este considerat, pe bună dreptate, piatra spiritualității, fiind folosită pe larg de bijutierii regali pentru creațiile destinate familiilor aristocrate. De exemplu, în prezent regina Sonja a Norvegiei își etalează frecvent două seturi de bijuterii cu ametist, unul cu briliante (cadou oferit de consortul său, regele Norvegiei) și unul cu combinații de aquamarine. Și regina Ecaterina cea Mare adora ametistul, purtând frecvent bijuterii cu această piatră prețioasă.

Bijuteriile cu ametist se potrivesc persoanelor cu nuanță caldă a tenului și la ținute casual sau de gală, în stil minimalist. Opulența bijuteriilor trebuie completată organic cu stofe vestimentare cât mai degajate, mai descărcate. Eventual poți opta pentru un taior, o bluză albă și un pandativ cu ametist însoțit de niște cercei cui.

Cele mai căutate bijuterii Sokolov Jewelry

3.    Bijuteriile cu topaz – o bucățică de cer alături de tine

Cristalele de topaz se consideră a fi printre cele mai versatile pietre semiprețioase, cu o duritate de 8, dar cu un clivaj ușor, care le face ușor de integrat în designul diferitor accesorii. Grație transparenței acestora, fiecare piesă va recepta diferit lumina și o va transpune în nuanțe diverse, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil.

Bijuteriile cu topaz se potrivesc oricui, aproape la orice fel de ținută. Poți alege accesoriile cu pietre mari în cazul ținutelor vaporoase, iar cele cu pietre mici pentru stil office sau casual business.

4.    Bijuterii cu safir – o mică parte de basm alături de tine

Se spune despre safir că este piatra înțelepciunii și al echilibrului, fapt explicat de plăcerea vedetelor de a purta bijuterii cu safir la diferite ceremonii. Cerceii cu safir se potrivesc perfect ținutelor de afaceri, iar un inel cu safir îi va da mâinii tale un rafinament aparte.

Fiecare bijuterie cu piatră semiprețioasă poate deveni un accesoriu indispensabil, dacă este combinată corect și natural. În magazinele Sokolov Jewelry găsești o gamă diferită de bijuterii din pietre semiprețioase: inele, pandative sau cercei, toate la prețuri avantajoase și pentru gusturi dintre cele mai selecte.

Sokolov Jewelry – bijuterii inspirate de tine!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share