Cele mai importante accesorii de telefon pe care ar fi indicat să le iei cu tine în vacanță

 Este început de toamnă și probabil abia ai venit dintr-un concediu reușit și te gândești deja la următoarea evadare din cotidian și cum ai putea să imortalizezi mult mai bine anumite momente pe care le consideri de neuitat. Pentru asta vei avea nevoie de o cameră de fotografiat cu funcție de filmare sau, mai simplu, de un telefon mobil dotat cu accesoriile potrivite. Pentru a te bucura pe deplin de funcționalitățile telefonului tău mobil în concedii, vacanțe sau în drumeții ți-am pregătit o listă de accesorii pe care ar trebui să le iei mereu cu tine, în vacanțe. Aceste accesorii au rolul de a limita daunele provocate de accidente sau de a facilita anumite operațiuni pe care le poți întreprinde cu ajutorul smartphone-ului tău. 

Iată care sunt cele mai importante accesorii de telefon pe care nu ar trebui să le uiți acasă atunci când pleci într-o vacanță sau într-un city break!

  • Husă de protecție

Husa de protecție pentru telefonul mobil nu este opțională și nu este indicată doar în vacanțe. Pentru a-ți proteja device-ul preferat ar trebui să nu-ți lipsească niciodată din dotarea telefonului mobil. Există huse de silicon sau plastic, cu diferite rezistențe la impact și diferite prețuri în funcție de calitatea lor. Găsești astfel de accesorii gsm peste tot pe internet, de exemplu la o simplă căutare pe google am găsit brandgsm.ro, un site destinat exclusiv accesoriilor de telefon cu o gamă extrem de variată de produse calitative.

  • Selfie stick

Selfie stick-ul este un dispozitiv care te poate ajuta mult în situațiile în care vrei să rămâi cu o amintire plăcută dintr-o vacanță cu o persoană dragă ție și un anumit fundal. Cu un băț pentru selfie poți face fotografii cuprinzătoare datorită variantei de poziționare a telefonului mult mai departe decât limita brațului tău. 

  • Baterie externă

Bateria externă este un accesoriu extrem de important în vacanțe și călătorii când riscul de a rămâne cu bateria telefonului pe roșu crește exponențial. Poți apela la o baterie mare care să-ți permită 2-3 încărcări pline a smartphone-ului tăi sau, dacă nu vrei să ai cu tine în rucsac sau geantă o greutate atât de mare, constant, poți apela la o baterie externă de dimensiuni reduse.

  • Boxă portabilă

Dacă ești un împătimit al muzicii și vrei să ai parte la cazare de muzică bună și atmosferă plăcută, îți recomand achiziționarea unei boxe bluetooth cu o calitate audio bună. Este indicat să ai un astfel de device ca accesoriu pentru telefonul mobil atunci când ești în vacanțe la munte, cu prietenii sau în locuri unde nu prea există semnal la telefon. Nu uita să-ți descarci în telefon playlist-ul preferat!

Așadar, pentru o vacanță reușită, fie că vorbim despre un concediu de relaxare, un concediu în care vizitezi diferite monumente și zone turistice sau un city break, este indicat să-ți echipezi telefonul cu o husă de protecție de calitate, un selfie stick pentru poze reușite, o baterie externă pentru a nu te confrunta cu acel 1% atât de înspăimântător și o boxă portabilă pentru voie bună!

 

sursa foto: unsplash.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share