Cele mai inspirate idei de cadouri pentru colegii de birou

 Ocaziile speciale trebuie marcate cu un mic dar. Conform specialistilor, cadourile oferite la serviciu sau la scoala ajuta la disparitia tensiunilor si favorizeaza relationarea.

Alegerea unui cadou potrivit pentru colegi nu este o decizie usoara, mai ales atunci cand nu ii cunosti foarte bine si nu stii ce li s-ar potrivi sau ce le-ar placea. In cazul in care esti total lipsit de idei, in acest articol iti vei putea gasi inspiratia, astfel incat la final sa poti alege un cadou cu care nu vei da gres.

Oficial Media - Cele mai inspirate idei de cadouri pentru colegii de birou
Oficial Media – Cele mai inspirate idei de cadouri pentru colegii de birou

Cadouri pentru colegii de birou – Amuzante, simbolice sau personalizate?

Este important sa stii inca de la inceput ca existe mai multe tipuri de cadori pentru care poti opta. Adesea, acestea trebuie alese in functie de relatia pe care o ai cu colegii, de buget si nu in ultimul rand, de ocazie.

  • Cadouri amuzante pentru colegii de birou

Rasul ne face sa alungam stresul, sa formam relatii frumoase de prietenie si ne induce o stare generala de bine, Astfel, un cadou amuzant va starni, cu siguranta, rasete bine venite in randul colectivului. Totusi, ai grija sa nu faci o gluma deplasata sau sa starnesti diverse polemici. Daca iti doresti sa faci un cadou amuzant fara sa dai gres, opteaza pentru papuci de casa amuzanti, jucarii antistres sau o caricatura.

  • Cadouri simbolice pentru colegii de birou

Cadoul simbolic are rolul de a-i aminti tot timpul persoanei care il primeste de un moment special. Cadourile simbolice se ofera, in general, cu ocazia sarbatorilor: Craciun sau Paste si trebuie sa fie cat mai simple, dar impachetate intr-un mod dragut, reprezentativ.

  • Cadouri personalizate pentru colegii de birou

In general, cadourile personalizate sunt cele mai apreciate. Daca nu iti place sa iti pui creativitatea la contributie, poti cumpara cadouri personalizate direct din magazin. Daca, insa, vrei sa nu dai gres si sa oferi colegului tau un cadou unic si memorabil, opteaza pentru tablouri canvas personalizate cu un citat reprezentativ sau o poza draguta. Un astfel de cadou este si practic pentru ca il poate expune in birou. In categoria cadourilor personalizate se numara si canile, ceasurile sau tricourile.

Asadar, ori de cate ori se apropie un eveniment special, ofera-le colegilor tai un mic dar. Cadourile alese nu trebuie sa fie foarte costisitoare sau prea indraznete. Este suficient sa iti arati recunostinta prin obiecte simple, simbolice, care nu vor da niciodata gres.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share