Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Se naște o nouă Casă de oaspeți, Hotel Peștera Wellness & Spa

Întâmplător sau nu, odată la 100 de ani se petrec lucruri care schimbă cursul istoriei sau care se repetă. Uneori, poate ca un joc al universului, prin care “muritorii” să-și înțeleagă mai bine menirea sau ca să “dea seamă” pentru faptele lor – daca au facut sau nu pașii corecți spre evoluție.
Pe pământul lui Zalmoxis, zeul dacilor care a atins nemurirea, în inima Bucegilor, se naște o nouă casa de oaspeți – Hotel Wellness & Spa *****
”Faptul că tradiția noastră în ospitalitatea începută acum aproape 100 de ani este considerată un “leagăn al turismului românesc de munte” mă onorează. Și în același timp mă și obligă să duc mai departe speranțele lui Mihai Haret, Bucura Dumbravă, Emanoil Bucuța sau Ioan Bianu.” (Valentin Calcan)
Oficial Media - Se naște o nouă Casă de oaspeți, Hotel Peștera Wellness & Spa
Oficial Media – Se naște o nouă Casă de oaspeți, Hotel Peștera Wellness & Spa
Am fost și noi martorii acestui eveniment, petrecut pe 27 iunie 2022, dată care marchează trecerea a 99 de ani de la înființarea primei case de oaspeți sub numele “Casa Peștera”. Astfel că, termenul de încheiere a construcției, anul 2023, ”va împlini profeția” Casei Peștera de a mai “naște” încă o generație de oameni care să se pună în slujba celor care sunt în căutare de odihnă, relaxare fizică și psihică dar și metode de ultimă generație pentru întreținerea sănătății.
Toti cei prezenți s-au bucurat de primirea caldă și mereu de 5 stele a familiei Calcan și a managerului viitorului Hotel, doamna Oana Voicu. Cu emotii la fel de mari precum viitoarele etaje ale noului edificiu turistic, domnul Valentin Calcan a fost cel care a pus “prima piatră” la temelia hotelului, urmat de familie și de cei mai apropiați prieteni.
Oficial Media - Se naște o nouă Casă de oaspeți, Hotel Peștera Wellness & Spa
Oficial Media – Se naște o nouă Casă de oaspeți, Hotel Peștera Wellness & Spa
Știm cu toții cât de greu este să construiești ceva de durată, să-l păstrezi mai apoi în forma optimă și să nu abandonezi niciodată lupta de a-l ține “în viață”. Vedem acest eveniment ca pe o naștere, ca pe un dar pe care prima generație îl oferă celor care vin după ea și care vor reuși să ducă mai departe o moștenire construită cu multă trudă.
Iar imaginea nepotulului nedezlipit de brațele bunicului, ne spune ca avem dreptate și că schimbul de generații se petrece în mod armonios iar efectele acestor evenimente se vor resimți în întreaga comunitate. Turismul dâmbovițean și nu numai, a mai câștigat un nou competitor, iar oamenii care vor trece pragul acestei “case” se vor simți atât de răsfățați încât nu vor mai dori să plece.
Felicitări tuturor celor implicați în realizarea și implementarea acestui proiect care a scris istorie pentru toți cei prezenți și pentru generațiile care vor veni!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share