Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cele mai sexy zodii ale zodiacului

sexy

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului are caracteristicile sale specifice. Însă doar trei debordează de un sex-appeal ieșit din comun.

Iată cum arată Top 3 cele mai sexy zodii:

Locul 3 – Rac (22 iunie – 22 iulie)
sexy_rac.jpg

Nativii acestei zodii sunt destul de greu de “prins”. Majoritatea racilor au un simț al umorului foarte dezvoltat și sunt, în același timp, ființe extrem de profunde. Vei fi atras de față lor plină, exact că Luna (planetă lor guvernantă), dar și de talentul lor culinar excepțional. Această zodie este cea mai romantică dintre toate. Poți fii sigur că un rac va ține minte ziua când v-ați cunoscut, când ați început o relație, prima oară când ați mâncat împreună, când i-ai zâmbit prima oară și lista poate continuă la nesfârșit.

Partea proastă la răci o reprezintă toanele pe care le au și tendința de a-i acapara complet pe cei la care țin. Dacă te simți în stare să le suporți partea intuneacata, poți să fii sigur că vei ave alanga ține o persoană loială, care te va trata că pe un rege în fiecare zi a vieții tale.  E important de menționat că răcii adoră sexul, deci nu vor există probleme în acest sector.

Dacă vrei să faci un rac să devină interesat de ține, vorbește-i despre cât de importantă este familia pentru ține și menționează câteva acte de caritate pe care le desfășori. Puncte bonus primești dacă plângi în față lor și dacă îți dezvălui latură vulnerabilă, le place să îi ajute pe cei din jurul lor.

Locul 2 – Leu (23 iulie – 23 august)
sexy_leu.jpg

Leii ocupă locul doi în topul celor mai sexy zodii. Nativii acestei zodii ar putea fi ofensați de faptul că nu s-au clasat pe locul întâi. Un leu este o ființă care ține cont de principii, are o inimă bună și este întotdeauna într-o păsa bună. Știu care sunt oamenii “cool” și știu cum să se simtă bine în orice împrejurare. Nu ai cum să nu te simți atras de căldură și carismă care îi înconjoară în permanență.

O particularitate a leului este că te poate face să te simți cea mai importantă persoană de pe pământ, adică centrul universului lor. Pentru multe persoane, acest gen de atenție este ceva foarte sexy. Leii au un zâmbet “ucigător”, iar pentru unii acest atribut este un motiv suficient pentru a ajunge în patul acestul “animal” al zodiacului.

Problemele sunt cauzate de faptul că leul este pretențios prin definiție. În același ton, este o zodie destul de superficială care pune mare preț pe felul în care arată cineva, de aceea trebuie să arăți întotdeauna impecabil atunci când ai aproape un astfel de nativ.

Dacă vrei să atragi un leu, tot ce trebuie să faci este să îi faci complimente și să îl faci să se simtă deosebit. Totodată îi captezi atenția și dacă te îmbraci într-un stil decadent, cu multe bijuterii opulente.

 Locul 1 – Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
sexy_scorpion.jpg

Scorpionul este cea mai sexy zodie din horoscop. Dacă ai ieșit vreodată cu un nativ al acestei zodii, deja știi că au o putere de atracție incredibilă. Chiar și cei care nu sunt foarte chipeși te pot face să le îndeplinești toate dorințele. E că și cum ochii lor au puteri magnetice atunci când te privesc, iar tu devii subjugat.

Dacă cineva te întreabă ce anume te atrage la iubitul tău scorpion, nu vei știi exact ce să răspunzi. Misterul care îi înconjoară este extrem de atrăgător pentru toată lumea. Pe lângă aură magnetică, scorpionii au și o abilitate extraordinară de a îți cîți gândurile. dacă nu știi cum te simți astăzi, întreabă un scorpion, el va știi exact ce să-ți răspundă. Mai mult, scorpionii sunt eroici, demni de încredere și puternici.

Dacă vrei să atragi un scorpion, poartă haine negre și încearcă să fii cât mai interesantă. Le plac la nebunie oamenii artistici și problematici, potrivit femina.rol

padina2015Trairea sublima inseamna contopirea cu universul – Tratat de(spre) nemurire

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">