Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Partidul Național Democrat- lansare candidați locali și județeni

IMG_4514Partidul Național Democrat, organizatia județeana Dâmbovița, a organizat o conferință de presă în care au fost  invitați candidații la funcțiile de primar, consilieri locali și județeni. Au participat  președintele PND Dâmbovița, Avram Iancu, Păun Constantin, primvicepreședinte al organizației județene și candidat pentru Consiliul Județean, Ștefan Păun, purtător de cuvânt, Topalov Lucia, președinta Organizației de femei, membrii ai biroului județean și candidații pentru alegerile din 5 iunie.

Ne-a fost prezentată o lista a celor care vor candida pentru funcția de primar în anumite localități din județ:

  •  Spânu Ion, candidat la Primăria Moreni
  • Banică Floarea- Doicești
  • Ștefan Păun- Dragodana
  • Vasile Gheorghe- Glodeni
  • Micuța Geanina- Caragiale
  • Stanciu Ilie- Lucieni, presedinte organizație locală
  • Alexandru Marian- Vladeni, președinte organizație locală
  • Mircea Iancu- Vulcana Bai
  • Constantin Gheorghe- Pucheni, președinte organizație localăIMG_4516

Partidul Național Democrat a depus la nivelul circumscriptiilor electorale din județul Dâmbovița o listă cu 44 de candidați din cele 23 de organizații complete.

”La nivelul Municipiului Târgoviște am predat o listă completă cu primari și consilieri. Pentru Primaria Târgoviște particip eu, pentru funcția de primar, si numarul unu pe lista de consilieri locali. Pe locul doi este reprezentanta femeilor, doamna Topalov Lucia, și locul trei, Paun Constantin. Lista este formată din 27 de candidați.
Toti membri sunt importannți și nu contează ordinea numerică. Am ținut cont de faptul că trebuie să avem în față o serie de oameni competenți, cu pregătire, pentru a ne prezenta așa cum trebuie în Consiliul Local. Vrem să ne implicăm foarte serios în campania care deja s-a declanșat. Candidații au avut deja întalniri cu cetățenii.” (Avram Iancu)

IMG_4540

Acesta a mai declarat că din cei 22 de candidați pentru funcția de primar, speră ca 4-5 să fie și câștigători, motivând ideea că fiind alegeri dintr-un singur tur, cele mai mari sanse le are primarul care este deja în funcție.

Au fost invitați la dialogul cu presa candidații pentru funcția de primar, printre care și domnul Constantin Gheorghe,  cel care își dorește să fie edilul comunității din Pucheni după 5 iunie. Acesta s-a plâns de conducerea ineficientă pe care a avut-o PSD în cei 12 ani de mandat, venind în acelați timp cu idei și soluții pentru viitor.

IMG_4517

”La nivel de localitate ne propunem să introducem apa potabilă și canalizare, care de 12 ani nu se mai finalizează; ne propunem să amenajam un stadion pentru tineri. Cei de la PSD au stat 12 ani la conducerea comunei, dar au condus prost. Am avut probleme și cu ministrul agriculturii. Suntem singura comună din țară care are o singură ieșire. Vrem să facem un birou de consultanță pentru ca tinerii să se înscrie și să ia fonduri europene, să creem locuri de muncă prin construcția unei brutării, centru pentru colectarea de produse agricole și animaliere precum și de preluarea plantelor medicinale, pentru că zona este foarte bună pentru această activitate.” (Constantin Gheorghe)

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share