Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Centru Daune Sibiu – Schade Berater

Schade Berater s-a nascut din nevoia clientului de a fi reprezentat de catre o societate specializata care urmareste doleantele si etica solutionarii corecte a solicitariilor de despagubire, societate care dispune impartial necesitatile atat ale clientilor cat si a societatiilor de asigurari.

Data fiind cresterea semnificativa si continua a ponderii dosarelor de dauna avizate in baza politelor RCA cat si cele facultative ( CASCO, HOME , RC , CMR etc) in totalul dosarelor de dauna ale tuturor societatiilor de asigurari , a aparut nevoia unei societati specializate care sa intervina punctual sau pe termen lung pentru a ajuta atat pagubitii RCA cat si asiguratii politelor facultative in a-si primi despagubirile cuvenite si solutionarea dosarelor de dauna fara a fi supusi abuzurilor efectuate de catre societatile de asigurari prezente.

Specialiștii noștri se dedică verificării dosarelor de daună pentru diverse companii de asigurări precum Asirom, Omniasig, Alianz Țiriac, Baar, Grawe, Generali, Groupama și altele. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă asigura că procesul de verificare dosar daună și despăgubire este gestionat eficient și în conformitate cu standardele în vigoare.

Schade Berater este singura societate care se ocupa cu evaluarea , constatarea, consilierea si consultanta in caz de dauna auto si non auto , vatamari corporale , tamponari si accidente rutiere, cu sediul central in Sibiu , nefiind afiliata niciunui service auto , broker de asigurare, fiind total independenta , reprezentand clientul cu toate mijloacele legislative existente.

Schade Berater se va ocupa de consiliere de la primul apel dat la momentul accidentului pana la finalizarea dosarului de dauna .

Noi echipa Schade Berater vă asigurăm că ne vom ocupa de toate aspectele menţionate anterior.

De la consiliere, constatare și evaluare până la deschiderea dosarului de daună, punerea la dispoziţia dumneavostră a mașinii gratuite la schimb și soluţionare favorabilă.

Noi la Schade Berater suntem pregatiţi în orice moment să ne susţinem clienţii din mai multe puncte de vedere. În momentul producerii unui accident soferii implicaţi au nevoie în primul rând de consiliere. Acest lucru înseamnă că, este necesar să ne sunaţi, imediat după producerea incidentului pentru a vă putea oferii cele mai bune și în avantajul dumneavoastră sfaturi.

Ne dedicăm procesului de constatare dauna, asigurându-ne că fiecare dosar este tratat cu atenție și profesionalism pentru clienții noștri. Centrul nostru de daune este specializat în constatarea daunelor pentru diverse companii de asigurări, inclusiv Alianz Țiriac, Groupama, Euroins, Omniasig, Generali, Grawe, Asirom și altele.

Echipa noastră de experți în constatare daună abordează fiecare situație cu responsabilitate, garantând că evaluarea este realizată cu precizie și că procesul este gestionat eficient. Ne propunem să vă oferim o experiență fără griji în soluționarea dosarelor de daună, asigurându-ne că fiecare client primește despăgubirea cuvenită într-un mod corect și transparent.

Indiferent de asiguratorul dvs., echipa noastră vă oferă sprijinul necesar pentru a vă ghida în procesul de constatare a daunelor, garantând că sunteți în mâini sigure și profesioniste în această perioadă.

O tamponare sau un accident rutier pot avea repercursiuni neplăcute dacă șoferii fac alegerile nepotrivite. Tocmai din acest motiv este vital să ne sunaţi pe noi pentru a decide împreună, în funcţie de circumstanţe, care sunt cei mai potriviţi pași de urmat.

Constatarea este cel de-al doilea pas în cazul unui eveniment rutier. Indiferent de numele societăţii de asigurări, Allianz Tiriac, Groupama, Grawe, Axeria, Generali, Omniasig, Asirom, Hellas Direct sau corespondenţi precum Avus, Vig Management, DioDeea, Carom, noi ne deplasăm la locul accidentului sau vă ajutăm telefonic, totul depinde de dumneavoastră.

În funcţie de dinamica situaţiei probabil va fi necesar să completaţi formularul de constatare amiabilă, fără a mai fi nevoie de întocmirea de documente de constatare de către poliţie. Toate aceste decizii le veţi lua alături de noi astfel încât, în momentul deschiderii dosarului de daună, noi vom putea recupera pentru dunmeavoastră suma corespunzătoare și de drept, pentru a începe reparaţia într-un service autorizat.

Evaluarea daunelor este extrem de importantă pentru ambele parţi implicate în accidentul rutier. Printr-o evaluare corectă a situaţiei noi, Schade Berater vă vom întocmii dosarul de daună astfel încât cazul dumneavoastră să fie totdeauna în câștig de cauză.

Cu o experienţă de 10 ani în domeniul daunelor auto, am înţeles de ce este important să fim alături de șoferi în momentele dificile ale unui eveniment rutier cu daune. Facem tot posibilul pentru ca și clienţii noștrii să nu simtă nici un disconfort, tocmai din acest motiv oferim mașină gratuită la schimb – 100% gratuită, pe toată perioada reparaţiei mașinii.

Pentru mai multe informații intră pe: www.schadeberater.ro

Ne găsești pe: Sibiu, Str. Livezii, Nr.2

Telefon: 0722 610 710

schadeberater@gmail.com

Program: 24h/7 zile – NON STOP

Distribuie acest articol Oficial Media
Share