30/10/2020

Centrul Agro Muntenia – produse proaspete românești pe perioada întregului an

CENTRUL AGRO MUNTENIA se va numi centrul pentru depozitarea fructelor și legumelor din județul nostru!!!
Precum există în Cluj Centrul Agro Transilvania Cluj SA al Consiliului Județean, tot așa va fi și la noi.
Pe rafturi românești și produse românești, scrie domnul Ionuț Badea pe pagina sa de facebook.

CENTRUL AGRO MUNTENIA

Ionuț Badea:

”Începând cu ziua de mâine voi demara campania de strângere a semnăturilor pentru a depune la Consiliul Județean Dâmbovița Proiectul de Hotărâre în vederea înființării obiectivului economic
CENTRUL AGRO MUNTENIA, astfel încât producătorii de fructe și legume din județul nostru să-și poată comercializa produsele, iar noi consumatori să consumăm produse proaspete românești pe perioada întregului an.

Iată pe scurt, cum am avut posibilitatea în anul 2004 să constat determinarea reprezentanților de la Consiliul Județean Cluj Napoca de a înființa CENTRUL AGRO TRANSILVANIA.

CENTRUL AGRO MUNTENIA

În urmă cu 15 ani întâlnisem la Pavilionul Expozițional din București (ROMEXPO) 3 persoane ( angajați ai consiliului județean) venite din Cluj pt a identifica furnizori de echipamente necesare pt înființarea unui depozit de legume-fructe în satul Apahida vis-a-vis de aeroport. În anul 2005 când s-a pus “prima piatră la temelia” obiectivului economic eram acolo, iar când am furnizat echipamentele pt depozitare nămolul atingea jumătate de metru, zona fiind mlaștinoasă.
După 2 ani, când am ajuns la Apahida nu mi-a venit să cred ce văd cu ochii! Ce spații de depozitare și ce linii de sortare aveau! Totul era plin cu marfă proaspătă, iar fructele culese cu un an înainte ziceai că atunci sunt culese.
Înființarea obiectivului economic CENTRUL AGRO TRANSILVANIA a fost pe deplin justificată pt că a reprezentat o ” gură de oxigen” pt micii producatori din județ, aceștia putând să-și valorifice produsele într-un spațiu adecvat, iar clujenii să-și poată cumpăra fructe și legume românești la CELE MAI MICI PREȚURI din țară.

Rog cetățenii județului nostru (în special pe cei din zonele: Titu/Lunguletu/Brăiloiu; Băleni și Valea Dâmboviței până la Cândesti să semneze pt înființarea obiectivului economic CENTRUL AGRO MUNTENIA!#!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share