Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Viorica Dăncilă a primit 47.000 de semnături de susținere din Dâmbovița

Astăzi la ora 12:00 PSD a depus la Biroul Electoral Central listele de semnături care susțin candidatura la președinție a Vioricăi Dăncilă la alegerile din noiembrie. Și PSD Dâmbovița a contribuit cu 47.000 de semnături, din care organizația de la Târgoviște a strâns 10.300 de susțineri. Viorica Dăncilă a avut la nivel național peste 1,4 milioane de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. 

”Cred că este un moment important în care PSD intră într-o nouă etapă, și am convingerea că va fi un salt calitativ față de alegerile europarlamentare, ca număr de voturi și ca procente.” a precizat Daniel Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dâmbovița.

Față de adversarul politic în bătălia pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, conducerea PSD Dâmbovița a declarat că președintele României a tratat cu dispreț Constituția și Guvernul, atunci când a refuzat numirea miniștrilor interimari. Curtea Constituțională a admis, miercuri, parțial, conflictul constituțional invocat de premierul Viorica Dăncilă.

”CCR a spus clar că președintele României încală Constituția atunci când refuză să asigure continuitate la nivelul unor ministere importante. Domnul Iohannis s-a comportat ca în alte dăți, adică a tăcut. Spunând că din acest punct de vedere, Guvernul ar trebui să vină în fața Parlamentului, lucru pe care CCR l-a infirmat. Astfel, CCR lămurește un aspect deosebit de important și  constată în termeni clari, disprețul de care președintele României a dat dovadă în raport nu cu PSD, ci în raport cu prevederile constitutionale și cele ale Guvernului. Așteptăm ca domnul Iohannis să se gândească mai repede, să semneze decretele, astfel încât funcționarea Guvernului să nu fie și mai mult afectată.” a spus Daniel Cristian Stan.

Mai multe detalii din conferinta de astazi de la sediul PSD Dâmbovița:

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share