Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Centrul de Arte ”Carmina Burana” din Târgoviște – Audiția de vară și Expoziția de pictură a cursanților

Centrul de Arte ”Carmina Burana” din Târgoviște în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”I. H. Rădulescu” Dâmbovița – Filiala pentru copii, desfășoară în aceste zile Audiția de vară a cursanților de la grupa de muzică și Expoziția lucrărilor primei serii de absolvenți de pictură din anul în curs.
Organizarea evenimentelor are ca scop principal punerea în valoare a pregătirii de la clasă. Audițiile muzicale creează cadrul necesar dezvoltării artistice complete prin interpretarea cântecelor în fața unui public:
 ”Învățam să ne gestionam emoțiile, învățam despre atitudinea scenică, despre conduita pe care trebuie sa o avem intr-o sala de spectacol, despre comunicarea artist-public, si multe altele! Felicitări tuturor participanților!”, a transmis Ana Maria Gheorghe, profesor și coordonator al Centrului de Arte ”Carmina Burana”.
Absolvenții cursului de pictură, coordonați de profesor Ioana Bianca Popescu și de doamna profesor Grecu Cristina Ramona, și-au expus lucrările în ambianța sonoră asigurată de instrumentiștii și vocaliști proaspăt audiați.
Din acest proiect fac parte și profesorii: Emanuel Gavrilescu, Emil Marcu și Adrian Lubine.
Despre implicarea și pasiunea pe care Ana Maria Gheorghe le simte, dar le și oferă mai departe micilor cursanți, aceasta susține că este o bucurie de-a dreptul părintească ”mă bucur pentru fiecare, ca pentru copilul meu”.
”În general se spune că în viață tu decizi ce vrei să faci. Eu cred că pe mine m-a ales munca asta. Nu îmi imaginez cum aș putea trăi altfel decat să lucrez cu copiii, să îi educ, să îi pun în valoare și să mă bucur de reușita lor la o serbare, spectacol, concurs! E o bucurie de-a dreptul părintească, mă bucur pt fiecare ca pentru copilul meu! Și ei știu asta. Copiii simt autenticitatea sau sinceritatea oricui. Si asta e tot ce conteaza pentru mine”, a mărturisit Ana Maria Gheorghe.
***Vezi ALBUM FOTO pe pagina de facebook Oficial Media
Dacă doriți și voi să vă dezvoltați abilitățile creative sau artistice, sau dacă sunteți părinții unor copii iubitori de culoare și acuarele, Centrul de Arte ”Carmina Burana” vă invită în perioada următoare să vă înscrieți la cursuri.
Școală particulară de muzica, pictura, teatru, arhitectura, cursuri, workshopuri, ateliere.
Start grupă nouă de pictură!
Varsta recomandata: 5-14 ani
Nivel: incepatori-avansați
Număr de ore: 20
Durata lectie: 90 de minute
Perioada desfășurării 1 Iulie-31 August 2023
Program: Marti si joi ora 10:00-11:30
Materiale incluse!
Preț total curs: 500 de lei
Participare ocazională: 45 de lei/lecție
Cursul se finalizează cu EXPOZIȚIE a lucrărilor realizate!!!
Vă așteptăm!
Înscriere telefon sau whasapp la 0722718857
Distribuie acest articol Oficial Media
Share