Cezar Preda: ”PNL a fost văduvit de electoratul propriu care a stat acasă”

În urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie la rezultatele finale prezentate de Biroul Electoral  Județean Dâmbovița, Partidul Național Liberal, filiala Dâmbovița a obținut un procent de 19, 48% iar Partidul Social Democrat peste 60%. 

Cezar Preda, președintele PNL Dâmbovița și candidat la Camera Deputaților a făcut astăzi o declarație de presă în urma căreia a ținut să precizeze că ”nu a fugit nicăieri” și că este foarte hotărât să facă o echipă sudată și unită în Dâmbovița: ”să schimbăm generațiile astfel încât 2020 să găsească într-o confruntare electorală două partide cu ideologii total diferite, fără niciun amestec de promisiuni electorale și cu o garnitură tânără a PNL.”

 

”Fiecare cetățean din Dâmbovița trebuie să fie lămurit cu punctul de vedere al Partidului Național Liberal. Nu știu de unde au sos cei de la Partidul Social Democrat ca Cezar Preda a fugit. Nu am fugit nicăieri și nu am cum să fug timp de patru ani. Sunt deputatul de Dâmbovița și chiar dacă aș fugi, aș pleca la București, nu în altă parte, dar nu este cazul de fugă.
Am de gând să contruim împreună cu membrii PNL Dâmbovița o opoziție corectă la partidul care a câștigat alegerile; îl felicit pentru câștigarea alegerilor, îi felict pe cei din echipa PSD Dâmbovița pentru rezultatul pe care l-au avut, e un rezultat foarte bun pentru PSD. Noi, Partidul Național Liberal, am avut un rezultat doar pe media națională, ceea ce implică faptul ca 4 ani de zile PSD, va trebui în Dâmbovița să deconteze atât administrația centrala cât și cea locală.
Nu mai există niciun dubiu că cei care trebuie să ducă programul și angajamentele PSD în Dâmbovița, trebuie să o facă. PNL va fi un partid de opoziție acolo unde interesul Dâmboviței va fi un interes legitim, PNL va sprijini toate proiectele de care Dâmbovița are nevoie, pentru că Dâmbovița merită mai mult. Îmi doresc ca Dâmbovița în următorii patru ani să aibă o dezvoltare frumoasă, cel puțin la nivelul angajamentelor pe care echipa PSD și le-a luat aici și pe care sper să le onoreze.

PNL a fost văduvit de electoratul propriu, care a stat acasă. Sunt foarte hotărât să facem o echipă sudată, unită, să schimbăm generațiile astfel încât 2020 să găsească într-o confruntare electorală două partide cu ideologii total diferite, fără niciun amestec de promisiuni electorale și cu o garnitură tânără a PNL.
Mulțumesc echipei Partidului Național Liberal care s-a aruncat în bătălie, mulțumesc și primarilor pentru eforturile pe care le-au făcut. E clar că votul cetățenilor a fost făcut în așteptarea promisiunilor făcute de PSD, pe care și eu îmi doresc să le îndeplinească, pentru că și le-a asumat și pentru asta au prmit votul.”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share