Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia rămâne pe 11, cu 19 puncte. Dinamo, prima victorie după 4 luni

Dinamo a obținut prima victorie după o pauză de mai bine de 4 luni. Trupa lui Mircea Rednic s-a impus la capătul unui duel în care a fost dominată. Carp a înscris singurul gol al partidei, iar Dinamo ajunge la 12 puncte după 19 etape, și ocupă locul 15. Chindia rămâne pe 11, cu 19 puncte.

Dinamo – Chindia Târgoviște 1-0 (Carp 62)

Chindia rămâne pe 11

În această rundă, Dinamo se va duela cu cu Chindia Târgoviște, un adversar aflat în criză de rezultate. Dâmbovițenii au 19 puncte și vin după patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Mesajul transmis de Rednic înainte de Dinamo – Chindia

Un succes al echipei lui Emil Săndoi nu ar schimba situația în clasament. Chindia este la cinci puncte distanță de următoarea clasată, Sepsi, care are 24 de puncte.

Mircea Rednic a anunțat o reconstrucție din iarnă la Dinamo. Câțiva dintre jucătorii importanți au fost excluși din lot pentru ultimele trei partide din acest an calendaristic.

”Mai sunt jucători care trebuie să înțeleagă că nu pleacă numai antrenorul în astfel de situații. Mai pleacă și ei, jucătorii. Eu când am venit, am fost foarte clar și deschis, am zis că nu am nimic cu nimeni.

Am venit într-o situație grea, nu mai câștigaseră de 7 meciuri, venisem și după umilința cu Steaua și am zis că le dau șanse tuturor până la finalul anului. Abia apoi voi lua o decizie”, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin