Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

Chindia Târgovişte continuă forma bună din returul campionatului Ligii a 2-a şi rămâne de neînvins şi după jocul din această etapă, de la Brăila. Formaţia antrenată de Nicolae Croitoru a câştigat cu 2-0 partida cu Dacia Unirea. Prima ocazie a partidei de pe Stadionul Municipal le-a aparţinut brăilenilor. În minutul 10, Roşoagă a centrat de pe dreapta, iar Costel Roşu a reluat cu capul la un metru pe lângă poarta apărată de Meilă. Târgoviştenii au reacţionat şapte minute mai târziu. Dumitraşcu a executat bine un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Liviu Mihai, iar mijlocaşul Chindiei a trimis cu capul peste transversală. În minutul 20, ocazie mare pentru formaţia târgovişteană. Honciu a trimis pe spaţiul porţii, dar Olaru a fost pe fază şi a respins în corner de sub transversală.  În minutul 37, brăilenii irosesc o mare ocazie. Moglan rămâne singur cu Meilă şi şutează direct în braţele acestuia de la 14 metri. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Chindia s-a desprins în a doua repriză

După pauză, gazdele au două situaţii de a marca. În minutul 52, Roşu îi pasează lateral lui Neagu, dar acesta şutează în braţele lui Meilă, iar în minutul 70, Roşu trimite dintr-o poziţie bună pe lângă poartă. Primul gol al întâlnirii a venit în minutul 74. În urma unui contraatac, Pătru îi pasează lui Liviu Mihai, iar târgovişteanul alege inspirat să-l lobeze pe Olaru, care era ieşit din poartă. Cu puţin timp înainte de final, mai exact în minutul 89, Chindia şi-a mărit avantajul. Crinel Stoica îi fură mingea la marginea carfeului lui Gabriel Niţă şi înscrie la colţul lung.

Maximum de puncte în retur

Este cea de-a treia victorie a formaţiei târgoviştene în acest retur, după ce s-a impus şi în partidele cu Academica Clinceni (3-1) şi Foresta Suceava (2-1). De asemenea, Chindia a mai obţinut şi o victorie la „masa verde” cu CSM Rm. Vâlcea, echipă care s-a retras din campionat. Astfel, târgoviştenii au obţinut maximum de puncte în retur. După victoria de la Brăila, Chindia a urcat pe locul 6 în clasament şi se menţine încă în cursa pentru promovare.

Dacia Unirea Brăila: Bg. Olaru – Gab. Niţă, L. Ivan (cpt.), Ghiocel, Stănciulescu – Roşoagă (37 D. Oprea), Moglan (88 O. Ioan), Olenic (73 Osofache), C. Neagu – C. Roşu, Puşcaşu. Antrenor: Alin Pânzaru.

Chindia Târgovişte: Meilă – Martac, C. Dinu, Ispas, D. Dumitraşcu – Pătru (75 Pencea), Honciu (88 Vătavu), L. Mihai, Crinel Stoica – Cr. Neguţ, Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Foto: Pagina de facebook Dacia Unirea Braila

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">