Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia Târgoviște, ineficientă la Balotești. A încheiat anul cu o înfrângere

Chindia Târgovişte a încheiat anul cu o înfrângerere total neaşteptată în deplasarea de la CS Baloteşti. Echipa antrenată de Nicu Croitoru a pierdut cu 3-2 după un meci pe care l-a controlat şi în care a avut posesia mai bună, dar şi ocaziile mai multe.

Două şuturi pe spaţiul porţii (Herea min. 26 şi Răuță min. 42) au fost deajuns pentru ca ilfovenii să încheie prima repriză cu un avantaj de două goluri. După pauză, Chindia a reușit să restabilească egalitatea prin golurile marcate de L. Mihai (51) și Martac (61). Bucuria nu a durat mult, asta pentru că la trei minute de la ultima reușită a târgoviștenilor, CS Balotești a dat lovitura de grație prin cel mai bun jucător al său în acest meci, Herea, care l-a mai învins o dată pe Meilă, în minutul 64.
Baloteşti: Iordan – Dedu, Răuţă, N. Ion, Mirescu – Antoche, Herea – V. Andrei, Ioniţă (72 Păduraru), Fl. Niculae (82 Muşat) – Bâtfoi (77 Stănescu). Antrenor: Cornel Nica.
Chindia: Meilă – Pătru (75 Neagoe), C. Dinu, Vătavu (60 Ispas), Martac – Nisipeanu (86 Parghel), Pencea, L. Mihai, Stoica – Neguţ, Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share