Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Chindia Târgovişte a “topit” Metalul şi s-a apropiat de podium

Chindia Târgovişte a ieşit victorioasă din duelul cu Metalul Reşiţa, de pe stadionul „Eugen Popescu”, contând pentru etapa a 27-a a Ligii a 2-a de fotbal.

Chindia Târgovişte a ieşit victorioasă din duelul cu Metalul Reşiţa, de pe stadionul „Eugen Popescu”, contând pentru etapa a 27-a a Ligii a 2-a de fotbal.

Chindia Târgovişte, echipa antrenată de Nicu Croitoru a câştigat lejer, cu 4-0. Primele momente ofensive ale partidei le-au aparţinut oaspeţilor. Dina (min. 8 şi 10) a încercat să-l învingă pe Meilă în două rânduri, însă de fiecare dată mingea s-a scurs pe lângă poartă. Liviu Mihai (min. 25) trimite apoi peste poartă din 20 metri, iar după zece minute Crinel Stoica (min. 35) reuşeşte să o ducă pe Chindia în avantaj, cu un şut din colţul careului mic, mingea strecurându-se printre picioarele lui Ignat.

S-a dezlănţuit după pauză

Echipa antrenată de Nicu Croitoru s-au dezlănţuit în repriza a doua. După ocazia lui Pencea din minutul 64 (şut bun pe spaţiul porţii de la 16 metri respins de Ignat), Honciu îl pune în dificultate pe Ignat  în minutul 71 (şut la rădăcinea barei din lovitură liberă de la 20 metri reţinut de Ignat). Căpitanul a dublat avantajul trei minute mai târziu pe pasa lui Cherchez. Aflaţi pe val, târgoviştenii au mai înscris de două ori până la finalul jocului. Honciu a dus scorul la 3-0 în minutul 80, cu un un şut peste portar de la marginea careului mic, reuşind „dubla”, iar Neguţ a stabilit scorul final în minitul 84, învingându-l pe Vlad Ignat din poziţie de unu la unu. Victoria cu Metalul Reşiţa a dus-o pe Chindia pe locul 5 în clasamentul Ligii a 2-a, la trei puncte de podium.

Chindia Târgovişte:  Meilă – Martac, C. Dinu, Ispas (‘72 Vătavu), Dumitraşcu – Pătru (‘58 Pencea), Honciu, L. Mihai, Stoica (‘68 Nisipeanu) – Cherchez, Neguţ. Antrenor: Nicu Croitoru.

Metalul Reşiţa: Vl. Ignat – Dănănae, C-tin. Dima, Cr. Munteanu, Val. Lupu – Oct. Vasile (’55 R. Petre), Borţoneanu, Al. Radu (‘66 Dan), Alin Pătraşcu – Buduroi, M. Dina. Antrenor: Mihai Stoica.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share