Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cicloturism tematic la Pucioasa – ultimele zile in care puteti vota proiectul din Tara lui Andrei

Un proiect ce participa la competita Tara lui Andrei doreste sa amenajeze si sa promoveze trasee tematice pentru cicloturism in imprejurimile orasului Pucioasa. Impreuna cu partenerul si prin implicarea de tineri din Pucioasa se va forma un grup de lucru care va asigura planificarea activitatilor, recrutarea voluntarilor, elaborarea procedurilor pentru recunoasterea si marcarea traseelor, colectarea si stocarea informatiilor, pregatirea documentatiei pentru certificare ecoturistica, cartarea traseelor, achizitia/prelucrarea materialelor necesare pentru marcare, elaborarea materialelor promotionale (brosuri, fluturasi, afis etc.) si continuturi web, comunicarea si colaborarea cu autoritatile publice locale, institutii de invatamant si prestatorii de servicii de cazare turistica. Echipele de recunoastere vor fi formate dintr-un cicloturist experimentat, cel putin doi tineri din Pucioasa si participanti voluntari proveniti din zonele emitente de turisti (Bucuresti, Targoviste, Ploiesti etc.). Exista deja o colaborare foarte buna cu un grup de cicloturisti locali care sunt dispusi sa puna la lucru experienta pasiunii lor practicata timp de mai multi ani prin imprejurimile orasului Pucioasa.
Obiectivul general este valorificarea potentialului pentru cicloturism in beneficiul tinerilor si comunitatii locale din orasul Pucioasa. Obiective specifice (OS): OS1: Crearea premiselor informationale si materiale pentru practicarea cicloturismului tematic in Pucioasa; OS2: Cresterea atractivititatii destinatiei Pucioasa pentru cicloturistii din principalele centre emitente (Bucuresti, Targoviste, Ploiesti etc.); OS3: Cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor a valentelor experientei cicloturistice; OS4: Implicarea tinerilor în asumarea provocărilor antreprenoriale ale organizarii cicloturismului tematic in orasul Pucioasa, se arată pe site-ul concursului.
Cei care vor să voteze acest proict trebuie sa viziteze site-ul www.taraluiandrei.ro, sa-si faca un cont si sa-si exprime votul. Atentie, mai sunt doar cateva zile!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">