Serghey Nikolaievici Lazarev se ocupă cu cercetarea structurilor de câmp informațional-energetice ale omului de la începutul anilor 1980. În anii ’90, au fost publicate 12 cărți din seria „Diagnosticarea karmei”, 7 cărți din seria „Omul viitorului” și 6 cărți din seria „Experiența supraviețuirii”. O parte din cărți au fost traduse în limbile germană, poloneză, franceză, engleză, cehă, spaniolă, româna și bulgară, acestea vânzându-se în peste 15 milioane de exemplare.
S. N. Lazarev este interesat de interconexiunea dintre starea interioară a sufletului omului și sănătatea și soarta sa, dintre starea spirituală și morală a umanității și perspectivele sale de existență în lumea contemporană. El a descoperit o serie de legi succesive, care i-au permis să creeze un întreg sistem filozofic și de viziune asupra lumii.
Acest sistem este unic, în special, prin faptul că oferă posibilitatea omului de se orienta atât în general, în lumea înconjurătoare, cât și în situații concrete de viață, întrucât răspunde la întrebări precum – cine suntem noi, de unde am venit și unde mergem.
Boala se dezvoltă în decursul multor ani și este un rezultat al interacțiunii unui om cu anumite evenimente din viața sa
S. N. Lazarev și-a început cercetările structurilor de câmp informațional-energetice ale omului în anii 1980-1981, iar la sfârșitul anilor `80 a început să se ocupe de vindecarea oamenilor în mod profesional. După ce a învățat să facă diagnosticări de la distanță în laboratorul lui Vadim Polyakov, S.N. Lazarev și-a descoperit capacitatea de a obține informații despre sănătatea unui om prin citirea câmpului său energetic, nu numai în legătură cu prezentul lui, ci și cu trecutul și viitorul lui. Astfel, S. N. Lazarev a ajuns la concluzia că boala se dezvoltă în decursul multor ani și este un rezultat al interacțiunii unui om cu anumite evenimente din viața sa. Privind boala ca fiind o consecință, el a început să caute cauzele apariției acesteia.
Toată informația despre caracterul, destinul, trecutul și viitorul unui om și chiar despre încarnările sale trecute, este păstrată în câmpul său individual
La începutul practicii sale, S. N. Lazarev a lucrat cu câmpurile energetice care radiau din corpul unui om. Mai bine zis, câmpul era secundar față de corp: corpul era cauza, iar câmpul – consecința . Cu toate acestea, în cursul cercetărilor sale, S. N. Lazarev a elaborat o ipoteză despre existența altor tipuri de câmpuri – primordiale față de corpul și față de organele acestuia. Ajungând la convingerea că toată informația despre caracterul, destinul, trecutul și viitorul unui om și chiar despre încarnările sale trecute, este păstrată în câmpul său individual. S. N. Lazarev a început să caute accesul la acest depozit misterios de informații.
În primăvara anului 1990, după câțiva ani de muncă grea – de diagnosticare și de tratare a bolnavilor, de studiu, analiză și realizare a diverse experimente, S. N. Lazarev a văzut pentru prima dată câmpurile primordiale informațional-energetice ale omului. A devenit clar faptul că, în timp ce straturile dense superficiale ale câmpului individual al unei persoane (aura sa) depind de corp și se supun acestuia, aceste straturi profunde, subtile ale câmpului, din contră, conduc corpul. Mai mult decât atât, s-a dovedit că aceste structuri determină nu doar sănătatea, ci și caracterul și destinul unui om.
Ce reprezintă în sine aceste câmpuri informațional-energetice?
Ceea ce numim conștiință, sentiment și emoție au un caracter de câmp. Aici există o dialectică: există straturi ale conștiinței și ale sentimentelor care depind de corp și invers, există acele niveluri ale conștiinței , ale sentimentelor și ale emoțiilor (subconștiente) care guvernează corpul, sănătatea și destinul unui om, ceea ce înseamnă că, și viitorul acestuia.
N. Lazarev le numește emoții profunde. Emoțiile interioare foarte profunde care sunt deformate, sentimentele agresive – ura, supărarea sau tristețea pot duce la boli și la neplăceri ale destinului, pot distruge viitorul unui om. În acest fel se dovedește că la baza bolilor și a nenorocirilor unui om se află aceste emoții și sentimente foarte profunde, cu alte cuvinte, sufletul este primordial față de mintea conștientă și trup.
Sentimentele unei mame influențează caracterul și destinul viitorului om
Ulterior, a urmat o altă descoperire: studiind copiii bolnavi, S. N. Lazarev a văzut că deformările din câmpul copilului copiază deformările din câmpul mamei. El a ajuns la concluzia că emoțiile foarte profunde pot fi moștenite, că sentimentele unei mame influențează caracterul și destinul viitorului om.
În special, sentimentele agresive ale unei mame înainte de concepție sau în timpul sarcinii duc deja la diverse boli ale copilului. Când mama își schimba atitudinea față de evenimentele trecute, caracterul copilului ei se schimba, bolile treceau și destinul se schimba.
Studiind sute și mii de pacienți, S.N. Lazarev a observat că oamenii nu își conștientizau multe dintre emoțiile lor, în timp ce el le putea vedea clar. El a ajuns treptat la următoarea concluzie: există sentimente pe care un om nu le percepe prin conștient, dar ele sunt prezente totuși în subconștientul său.
Adică, principalele emoții care guvernează sănătatea, caracterul și destinul unui om se găsesc în subconștientul său. Iar în subconștient, după cum s-a dovedit, nu există un ”termen de garanție”: conștientul uită, iar subconștientul își amintește perfect toate sentimentele noastre, și anume, nu doar sentimentele de la naștere, ci și cele din timpul sarcinii și chiar din viețile trecute.
sursa: lazarevsn.ro
Citește și:
Lazarev: Suferința, durerea și umilința voastră sunt doar un ajutor de la Dumnezeu
Lazarev: Numai Dumnezeu este veșnic. Închinarea la idoli ne distruge sufletul
Lazarev: Cei doi-trei ani dinainte de concepție și perioada sarcinii au o importanță enormă în viața viitorului copil
”Oamenii ar vrea ca binele să li se întâmple, să li se ofere de-a gata, fără ca ei sa facă ceva pentru el. Ori așa ceva nu se poate! Nimic nu se face fără noi, fără participarea noastră. Starea de bine apare abia după ce am experimentat starea de rău. Abia după ce am văzut ce nu ne place, ce ne doare, ce ne face să suferim, abia atunci înțelegem că nu mai vrem și începem să ne căutam binele. Insă binele îl găsim doar în legatura noastră cu creatorul, cu Dumnezeu.” http://oficialmedia.com/de-ce-au-oamenii-nevoie-de-repere/
DACA TI-A PLĂCUT URMĂREȘTE PAGINA NOASTRA!!
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Spectacol de lumini și voie bună la aprinderea bradului de Crăciun, în Târgoviște
EXIT-POLL Alegeri parlamentare 2024. ”S-a votat emoțional, asta e viața!”
Robert Kennedy JR vine la București ca să-și lanseze cartea alături de Călin Georgescu, care i-a scris și prefața!
Magistrații de la CCR au cerut reverificarea și renumărarea voturilor de la turul 1 al alegerilor prezidențiale
Ce mesaje transmite America pentru ascensiunea lui Călin Georgescu
Cand sa-ti deschizi propria afacere? Cand sa investesti si in ce domeniu?
LIFE STYLE
Nu vă panicați dacă vă simțiți rău în această perioadă, au loc explozii solare foarte puternice
Secretele unei garderobe care îți reflectă stilul și puterea interioară
Cele mai comune 5 greșeli pe care le faci când îți alegi partenerul
Surprinde-ți iubitul cu un cadou unicat de Crăciun
Treaba unui bărbat este să creeze un spațiu sigur pentru femeia sa, emoțional, mental și fizic
DESTINATII
DESCHIDEM sezonul de iarnă începând cu data de 07.12.2024 în STRAJA
AMA DABLAM-HIMALAYA: O lume în care bogăția se rezumă la pacea spirituală, iar agoniseala se face numai pentru necesarul zilnic
Se instalează iarna la munte
În stațiunea Straja se fac pregătiri pentru noul sezon de iarnă
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (ONU)
Campania Națională pentru Prevenția Bolilor Cardiovasculare
RMN pentru copiii din vestul țării
Îți cade părul excesiv? Top 3 modalități prin care îți poți recăpăta frumusețea podoabei capilare
Care Este Rolul Medicului Ortodont în Corectarea Zâmbetului?
Rețetă budistă, veche de 5000 de ani, tratament pentru mai multe boli
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
Programe de studii cu diplomă dublă: acord între Universitatea din Torino și Universitatea de Vest din Timișoara în domeniile dreptului și psihologiei
Lucrări din fonduri europene, finalizate în Sânandrei și Carani
Lucrări din fonduri europene, finalizate în Sânandrei și Carani