29/09/2020

Cine vrea să distrugă echipa SALVAMONT DÂMBOVIȚA?

Într-o postare făcută pe Facebook, Adrian Țuțuianu și-a făcut cunoscută revolta față de lipsa de responsabilitate dovedită de Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Acesta e de părere că organizarea unui concurs pentru numirea unui șef la Salvamont Dâmbovița este absolut irelevantă în aceste momente de criză cauzate de COVID-19. Atenția ar trebui să fie îndreptată în special către sănătatea și siguranța cetățenilor. Din acest motiv, Adrian Țuțuianu îl acuză pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița de „cinism și ticăloșie”.

Mai jos se află textul integral:

„Pentru că, încă, mai sunt unii care se uită în gura acestui personaj – securistul de la Consiliul Județean – și care se întreabă ce am cu el…

Ai crede că, în perioada asta cumplită pentru toată lumea, toate grijile ar trebui subordonate uneia singure: SĂNĂTATEA – măsuri pentru combaterea efectelor COVID. Cu atât mai mult cu cât ești în funcția de președinte al Consiliului Județean și, teoretic măcar, ai enorm de multe responsabilități.

Cu ce se ocupă Securistul? Cu „aranjarea” unor amici mai vechi, pe filiera PDL- Florin Popescu:
https://www.tvpartener.ro/…/peste-bucegii-damboviteni-se-a…/

De ce să încerci acum forțarea acestui concurs? Asta e urgența în aceste săptămâni? Sau ai niște polițe de plătit/încasat?

E revoltător tipul ăsta de conducere și poate va înțelege toată lumea de ce personajul e atât de periculos. Pentru că, în spatele unor texte în care folosește cuvinte blajine, el își face toate jocurile personale. E cinic și ticălos.

Pentru aducere aminte: pe cel dorit astăzi de Oprea să preia conducerea Salvamont, l-am dat eu afară în 2012, în acțiunea de a elibera instituțiile de căpușele PDL. Bine că-i aduce Oprea (PSD?) înapoi.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share