Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ciprian Prisăcaru este noul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște

După cum vă informam cu o lună în urmă concursul organizat de primăria Târgoviște a validat un nume nou la conducerea Perlei Târgoviștei. Ciprian Prisăcaru este noul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Actualul director al Complexului Turistic de Natație, domnul Eugen Pătrașcu, cel care a manageriat complexul încă de la deschiderea acestuia, din 7 august 2016 și până astăzi, nu a participat la concursul din 9, 11 iulie, astfel că în fața comisiei s-a aflat domnul Ciprian Pisăcaru, Președinte al CSM Târgoviște.

Un om care cunoaște fenomenul

Ciprian Prisăcaru nu vine la Complex ca un novice care va lua totul de la zero, ci trebuie menționat că a fost direct implicat in acest proiect încă din faza de studiu și construcție, până la finalizarea și darea acestuia în folosință. În calitate de consilier, de viceprimar și de primar interimar al municipului Târgoviște.

Ciprian Prisăcaru este noul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște

Atât alături de primarul Gabriel Boriga, inițiatorul și cel care a demarat lucrarile la această perlă a Târgoviștei, cât și alături de actualul primar Daniel Cristian Stan, cel care a continuat si a finalizat cu succes baza de natație, domnul Prisăcaru cunaște fiecare pas și întregul fenomen al aceste baze sportive. Să nu uităm, de asemenea, că vine din postura de fost Secretar de Stat in Ministerul Sportului, că vine din functia de președinte al CSM Târgoviște.

Postul de director al Complexului de Natație Târgoviște – Condiții specifice:

– studii universitare de licență, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale stabilite conform H.G. nr. 140/2017, astfel:

  • științe inginerești, următoarele domenii de licență:inginerie civilă, ingineria instalațiilor, inginerie electrică, inginerie energetică, inginerie mecanică;
  • științe sociale, următoarele domenii de licență: drept, științe administrative, administrarea afacerilor, economie, management, marketing;
  • științele sportului și educației fizice, următoarele domenii de licență: educație fizică și sport, specializarea:

– educație fizică și sportive

– sport și performanță motrică

– minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției

– cunoașterea unei limbi străine de largă circulație – nivel mediu (competențe atestate prin acte doveditoare) – cunoștințe operare PC – nivel mediu (competențe atestate prin acte doveditoare)

Articolul integral il puteti citi aici!

Ciprian Prisăcaru este noul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște

Domnul Ciprian Prisăcaru a postat pe contul său de facebook:

”Sunt momente în viață când simți că trebuie să faci schimbări. Nu e deloc simplu să mă desprind de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, dar vor rămâne amintirile frumoase, satisfacțiile oferite de sportivii noștri și proiectele demarate în tot acest timp. Au fost și momente dificile, peste care am trecut având ajutorul colegilor mei, alături de care am continuat drumul performanței. Mă bucur că împreună cu ei am făcut parte din istoria acestui club etalon pentru sportul târgoviștean. Le sunt recunoscător atât lor, cât și sportivilor, antrenorilor, susținătorilor, partenerilor noștri, Consiliului Local si primarului Daniel Cristian Stan, pentru suportul permanent acordat activității sportive de performanță. Sunt onorat că am avut privilegiul de a conduce Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în ultimii doi ani și voi fi în continuare adeptul unui sistem construit pe principii și nu pe interese.
Va începe o etapă nouă în cariera mea. De luni, voi fi managerul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, o destinație atractivă pentru membrii comunității noastre, dar care a devenit și un punct important pe harta competițiilor oficiale la nivel național și internațional. Vor fi obiective și provocări noi, dar și responsabilități pe măsură, însă nu voi face economie de efort. Vă asigur de întreaga mea implicare și disponibilitate!
Mulțumesc, CSM Târgoviște!!

Îi dorim și noi succes la conducerea Complexului Turistic de Natație Târgoviște!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">