15/06/2021

Directorul Eugen Pătrașcu pleacă dar în urma sa rămâne imaginea unei baze sportive moderne

După cum vă informam în articolele precedente, domnul Eugen Pătrașcu a ales să nu participe la concursul pentru funcția de director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

”Nicaieri in lume, unde am participat, nu am mai gasit o atat de buna organizare, dotari atât de moderne, asistență de excepție. Nu există grad de comparație cu ce am văzut până acum în lume. Felicit directorul complexului, pe domnul Eugen Pătrașcu pentru organizarea perfectă, felicit primarul Târgoviștei care s-a implicat cu o ospitalitate pe care nu credeam că o mai putem găsi în România!” ne-a declarat Toma Mirițescu – antrenor din Lotul Național al României.

Complexul de Natație a atins standarde internaționale. Meritul directorului Eugen Pătrașcu este de necontestat în păstrarea unei organizări demne de o țară europeană. Aici, fie că te afli la bazinul olimpic, in curtea complexului, pe terenurile de tenis și fotbal sau în aqualand, totul strălucește de curățenie, iar vizitatorii se simt în siguranță. Securitatea este unul din punctele forte simțite de familiile prezente aici, prin regulamentul impus de conducere, cel care, implicit, nu permite accesul persoanelor care au atitudine îndoielnica spre agresivă față de semenii lor.

Confirmarile pozitive au venit și de la numele importante pe care Complexul Turistic de Natație le-a găzduit încă de la deschidere. Și aici ne referim la Camelia Potec, campioana olimpică la înot și președintele Federației Române de Natație și Pentlaton Modern, Anca Patrascoiu, prima medaliată olimpică a înotului romanesc la ediția din Los Angeles 1984 și înstructor de înot în cadrul Complexului, Carmen Bunaciu, prima medaliată a înotului românesc la un campionat mondial, ediția Guayaquil 1982,  Larisa Lacustă, medaliată europeană, ediția Madrid 2004. (mai multe detalii despre campioanele înotului românesc puteți găsi AICI)

”Competiții să avem pentru că începând de la domnul primar și până la domnul director al bazinului și domnul administrator, tot, unitățile de cazare, toată lumea a fost lângă noi și i-am simțit aproape. Totul la superlativ, oamenii s-au depășit. Citește aici! ” Silviu Anastase – antrenor federal.

Ziarul nostru, implicat în tot ce înseamnă promovarea imaginii orașului, a colaborat îndeaproape cu domnul Eugen Pătrașcu și a facut-o cu înțelegere și respect reciproc. Nu știu ce presupune să lași deoparte munca de aproape doi ani, echipa care devenise o a doua familie, însă suntem convinși că aceleași acțiuni pozitive le va desfășura oriunde va fi chemat să dea o mână de ajutor.

Felicitări pentru tot ce ați realizat la Complexul de Natație, domnule director!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share