Ciprian Prisacaru: ”Nu voi face o campanie pe promisiuni electorale”

IMG_3351

Astazi a avut loc lansarea oficiala a candidatului PNL Dambovita pentru functia de primar al orasului Targoviste, Ciprian Prisacaru. Prezenti pentru inceput in Piata Tricolorului, acolo unde fiecare partid si-a montat un cort pentru strangerea de semnaturi in campania electorala, echipa PNL alaturi de simpatizantii partidului s-au deplasat la sediul PNL unde a avut loc o conferinta de presa.

Au fost prezenti Ciprian Prisacaru, prim-vicepresedintii organizatiei locale a PNL, Iancu Caracota, Sebastian Marin si Honorius Motoc. Acestia au vorbit despre alegerea de a-l sustine pe Ciprian Prisacaru ca si candidat din partea PNL la functia de primar al orasului, dar si de cum vor demara actiunile urmatoare pentru campania electorala ce tocmai a inceput. Redam declaratiile acestora.

IMG_3376

Ne-am propus sa castigam alegerile la Primaria Targoviste atat din postura de primar cat si majoritatea in Consiliul Local Municipal; echipa PNL va face toate eforturile pentru realizarea acestui obiectiv. Vom veni in fata cu oameni profesionisti, recunoscuti de societate, care au facut lucruri pentru comunitatea in care traiesc si cu experienta administrativa. Consider ca targovistenii isi vor indrepta atentia cu seriozitate spre Programul electoral pe care il veti cunoaste in detaliu si veti vedea cu ce lucruri venim pentru targovisteni. Nu vreau sa vin cu proiecte in care nimeni nu mai crede; toti politicienii au spus ca vor face locuri de munca, din nefericire din 2008 de la ultima investitie nu s-a mai facut niciuna importanta pe acest palier.
Nu voi face o campanie pe promisiuni electorale. Rolul nostru este sa identificam problemele targovistenilor si sa venim cu solutii. Orice vot de dreapta pleaca spre alte partide, in afara PNL, este un vot dat PSD-ului. Sunt convins ca vor incerca sa puna mai multi candidati apropiati de profilul meu. Am incredere ca targovistenii stiu sa faca diferenta. (Ciprian Prisacaru)IMG_3378

Honorius Motoc: ”Intru in categoria persoanelor cu experienta administrativa si experienta profesionala in calitate de cadru didactic. Ciprian Prisacaru a fost in echipa noastra dintotdeauna, si el are cele doua elemente pentru a indeplini functia de primar: are capacitatea sa sustina campania electorala si va putea face fata functiei pentru care candideaza. Va coordona o campanie de succes pentru a produce schimbarea la Primaria orasului Targoviste.”

Sebastian Marin: ”Suntem alaturi de Ciprian Prisacaru cu totii si vrem sa va asiguram ca mergem pe un trend crescator si alaturi de echipa de la Municipiu si de la judet, vom fi castigatori.”

Iancu Caracota: ”Echipa aceasta va castiga Municipiul Targoviste. Desi nu am mai aparut in atentia publica in ultima vreme, a fost pentru ca unii oameni sunt mai solicitati decat altii. Ciprian Prisacaru ne-a dat multe sarcini in ultima vreme. Ploaia de azi arata ca noi suntem cei de care Municipiul Targoviste are nevoie ca sa rodeasca cu adevarat. Avem deja peste 15.000 de semnaturi de sustinere. Sunt convins ca Ciprian Prisacaru va fi primarul orasului. Va fi o perioada grea, deoarece Campania de anul acesta este atipica. Vom avea grija ca totul sa fie bine, sa fie pozitiv. Totul se face prin energie pozitiva si nu negativa.”IMG_3369

IMG_3371 IMG_3364 IMG_3362 IMG_3355

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share