Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ludovic Orban urmarit de DNA. PNL ramane fara candidat la Primaria Bucuresti

ludovic-orban-livearad.ro_

PNL nu mai poate avea pretentia la fotoliul Primariei Generale. Pentru ei, orice ar inventa din punct de vedere al jocului politic, este inchis ermetic.

Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA, acesta fiind pus sub control judiciar pentru fapte de corupție, după ce în martie 2016, i-a pretins unui om de afaceri pe care îl cunoştea, suma de 50 000 de euro, pentru campania electorală a alegerilor locale, banii urmând să fie remişi către două persoane influente din cadrul a două televiziuni.

La ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție Ludovic Orban a declarat că va demisiona din funcțiile de vicepreședinte al PNL și de vicepreședinte al Camerei Deputaților, dar și că se va retrage din cursa pentru Primăria Municipiului București, potrivit realitatea.net.

Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA, acesta fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile pentru fapte de corupție.

Acuzaţiile aduse de DNA:  Orban a cerut 50 000 de euro în numerar, de la un om de afaceri

“Nu mai candidez pentru Primăria Generală. În ceea ce mă privește, nu am încasat niciun leu în cadrul acestei campanii în mod ilegal. Îmi dau demisia din funcția de prim-vicepreșdinte al PNL și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Cariera nu s-a oprit aici, urmează toate procedurile care sunt firești în astfel de cazuri și vom vedea în ce măsură voi continua cariera. Eu nu mă joc cu viața politică și activitatea publică, atâta timp cât sunt implicat într-un proces de natură penală, nu pot să mă prezint în fața cetățenilor să le cer votul”, a declarat Orban la ieșirea din sediul DNA, refuzând să dea detalii despre dosarul în care este urmărit penal.

”Sunt afectat sufleteşte, mă simt într-un fel nedreptăţit, dar nu pun în niciun fel la îndoială activitatea DNA în acest caz” (Ludovic Orban)

O pată neagră pe Organizatia PNL a Judetului Dambovita, acolo unde timp de doi ani a fost co-presedinte alaturi de Iulian Vladu. Sa speram ca urmarirea DNA asupra unui fost lider dambovitean, nu va afecta foarte mult imaginea PNL Dambovita care tocmai a lansat candidatura domnului Ciprian Prisacaru la functia de primar.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share