Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ciprian Prisacaru: ”Vreau sa continui munca pentru orasul nostru”

tgv

Am primit pe adresa redactiei un comunicat de presa din partea PNL Dambovita prin care suntem informati de activitatea candidatului PNL pentru functia de primar al orasului. Ciprian Prisacaru s-a întâlnit cu târgoviștenii din cartierul Micro XI, locul in care acesta a copilarit si a discutat cu oamenii ”despre schimbările în bine din Târgoviște în ultimii ani și despre nevoia ca orașul să se dezvolte în continuare.”

Redam mai jos comunicatul de presa integral:

„Acesta e cartierul în care m-am născut și am copilărit. Locurile astea îmi sunt dragi și am vrut să încep de aici întâlnirile mele cu târgoviștenii din această primăvară”, le-a spus Ciprian Prisăcaru oamenilor din Micro XI cu care a discutat marți, la prima ieșire pe teren în avanpremiera campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Ciprian Prisăcaru a dat mâna cu oamenii din cartier, le-a vorbit despre schimbările în bine din Târgoviște în ultimii ani și despre nevoia ca orașul să se dezvolte în continuare. „Fac parte din echipa care a început în 2008 să lucreze la modernizarea Târgoviștei. Am fost viceprimar în perioada 2013 – 2015, am contribuit împreună cu Gabriel Boriga la multe dintre proiectele importante din ultimii ani și vreau să continui munca pentru orașul nostru”, a punctat candidatul PNL la primăria Târgoviște. 

Vizita de ieri s-a concentrat pe străzile Vasile Blendea, Soldat Nae Ion, Tony Bulandra,Vlad Tepes, Calea Bucuresti, Ionel Fernic, Ion Cioranescu, George Cair și I.C Brătianu, iar discuțiile au vizat problemele cartierului și perspectivele de dezvoltare a zonei. Oamenii au spus că e nevoie ca modernizarea infrastructurii realizată în centrul orașului să fie continuată în cartiere, iar Ciprian Prisăcaru le-a spus că aceasta va fi una dintre prioritățile lui dacă va fi ales primar.

Întâlnirile cu târgoviștenii vor continua în zilele următoare, iar candidatul liberal va fi însoțit de colegi din conducerea PNL Târgoviște și de membri ai Tineretului Național Liberal Târgoviște.

tgv 4

tgv 3

tgv 2

tgv 1

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share