25/09/2021

Ciprian Prisăcaru: ”Vreau să fiu primarul tuturor târgoviștenilor”

1

Astăzi la sediul Organizației PNL Târgoviște a avut loc o conferință de presă în care au fost prezenți candidatul PNL la funcția de primar al orașului, Ciprian Prisăcaru si Silviu Tănase, propus pe lista de consilieri locali municipali la alegerile din 5 iunie.

Ciprian Prisăcaru a venit cu o propunere către activitatea viitorului primar, aceea de a implica persoanele vârstnice în proiectele executivului primariei. Activitatea va fi una voluntară, pe care ”consiliul seniorilor”, asa cum a fost denumit, o va pune în slujba comunității prin cunoștințele și experiența de viață, dar va încerca în același timp să aducă soluții la problemele care apasă pe umerii acestei categorii sociale vulnerabile și de cele mai multe ori marginalizata de către întreaga societate.

”Consiliul seniorilor va fi format din șapte seniori pensionari, din Tărgoviște, oameni cu experiență care merită puși în slujba comunității. L-am contactat pe fostul primar al Municipiului Tărgoviste, din perioada 1995-2000, domnul Teodor Bâte, pe care l-am rugat să se gândească la acest proiect. Persoanele care vor face parte din acest consiliu nu vor fi remunerate, este o activitate voluntară, și sunt absolut convins că o dată cu înființarea acestui consiliu vom putea veni mai aproape de problemele persoanelor de varsta a treia din Tărgoviște. Sunt foarte mulți care au dificultăți și nu sunt sunt implicați politic, dar au nevoie să-și transmită problemele către Primăria Tărgoviște pentru a fi rezolvate. Vreau să fiu primarul tuturor tărgoviștenilor, nu doar primarul unor categorii sociale.” a declarat Ciprian Prisăcaru în conferința de presă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share