Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Clarfon verifică sănătatea auzului chiar la tine acasă

Auzul sănătos este rezultatul unei vieți fericite și sănătoase

Dacă acest simț este protejat cum se cuvine, auzul contribuie în menținerea unei stări fizice cât și psihice pozitive. Auzul este simțul care se ocupă cu alegerea sunetelor (unde longitudinale), care vin din afara corpului uman și le transmit, printr-un mecanism complex, care își are originea în ureche, cortexul temporal, și apoi către zona creierului care le poate primi și decoda.

În lipsa acestui instinct uman, maniera explicită ce reprezintă fundația unei comunicări eficace devine un real impediment, astfel persoana în cauză poziționându-se în fața unui impediment.

Dacă ai remarcat chiar și câteva “mici” inconveniente de a percepe  sunetul, există o posibilitate destul de mare de a suferi de hipoacuzie.

ACUM, este momentul perfect să verifici dacă beneficiezi la capacitatea maximă de auz!

Ce este hipoacuzia și cum se poate trata?

Orice problemă la nivelul urechii externe sau mixte care împiedică sunetul să fie transportat în mod coerent este cunoscută sub denumirea de hipoacuzie.

Principalele motive care determină apariția hipoacuziei sunt:

  • vârsta înaintată;
  • o boală arterială;
  • ceară adunată în canalul extern;
  • expunere prelungită la plafoane excesive de zgomot (peste 85 decibeli);
  • inflamaţia urechii medii;
  • îmbolnăvirea de scarlatină (o boală a copilăriei extrem de contagioasă);
  • unele medicamente de sinteză chimică şi tratamente hormonale care afectează auzul femeilor aflate la menopauză.

“O hipoacuzie de transmisie poate fi de asemenea recuperată cu ajutorul protezelor auditive, asemenea  momentului în care vorbim despre o hipoacuzie de tip permanent. Echipa Clarfon deține o experiență de peste 16 ani, încearcă să vină cu numeroase soluții eficiente în vederea ocrotirii sănătății auzului, motiv pentru care în această perioadă de pandemie utilizează o formă mai specială de consult – deplasarea acasă la pacient”, declară Răzvan Gulie, Audioprotezist, Clarfon.

Care este aceasta?

Dacă recomandarea specialistului este de a purta aparat auditiv și nu dorești să te deplasezi, Clarfon vine cu numeroase soluții de tip personalizat pentru protezarea auditivă, personalizată.

“Ne dorim ca pacientul hipoacuzic să nu resimtă disconfort în soluționarea problemelor de auz, mai ales în această perioadă specială, când stările provocate de hipoacuzie pot deveni din ce în ce mai inconfortabile”, explică Răzvan Gulie, audio-protezist.

Confortul pacienților hipoacuzici este pe primul loc și aceasta poate avea rezultate extrem de bune, descoperirea problemelor de auz se pot desfășura la tine acasă.

Pentru Clarfon, sănătatea pacientului este primordială

Clarfon a început în anul 2003 să prevină și să însănătoșească auzul oamenilor, cu angajamentul de a aduce cele mai calitative servicii pentru îmbunătățirea acestui simț către pacienții săi. Clarfon este compania care oferă soluții chiar și pe parcursul pandemiei în legătură cu protezarea auditivă, prin existența a numeroase remedii personalizate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share