Cristian Stan (65,62%) și-a spulberat adversarii la Târgoviște. Doar 17,78% a obținut principalul contracandidat

Oamenii au votat așa cum au crezut că este mai bine pentru ei și copii lor. Alegeri curate în Dâmbovița, fără incidente majore, cu un PSD care a învins la toate capitolele. Cristian Stan (65,62%) și-a spulberat adversarii la Târgoviște. Doar 17,78% a obținut principalul contracandidat, Aurelian Cotinescu.

Scoruri foarte mici au înregistrat și alți doi candidați. Dan Mărgărit care vine din gruparea care este pe val la aceste alegeri, -USR- și Cosmin Bozieru, fost consilier local și fost viceprimar candidat Pro România.

Primăria Târgoviște

Stan Daniel-Cristian- PSD- 65.62%

Cotinescu Ilie Aurelian- PNL- 17.78%

Mărgărit Dan-Iulian- Alianța USR-PLUS- 5.65%

Bozieru Cosmin-Petruț- Partidul PRO România- 3.46%

Șăulean David- Partidul Mișcarea Populară- 3.28%

Cristian Stan și-a spulberat adversarii

Mesajul primarului pentru cetățenii urbei:

”Nu există cuvinte suficiente pentru a vă transmite recunoștința față de gestul uriaș de încredere de ieri. Este incredibil sentimentul de a aduce împreună atâția oameni, de a-i uni sub același scop și de a-i convinge pentru mai departe. Târgoviște a dat o lecție absolută despre bun simț, corectitudine și filosofia muncii în folosul semenilor.

Mă înclin în fața tuturor și VĂ MULȚUMESC! Dacă aș putea, v-aș spune-o fiecăruia personal, pentru că ați fost incredibili. Rămâne să vă confirmăm această uriașă încredere și să nu vă dezamăgim?

Peste 4 ani vom măsura din nou timpul în fapte”

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share